Narindmr Aase 6.haftadayım ama hala kusma olmadı inşallah da olmaz çünkü 3 defa. Hamile kaldım hep kusma vardı
Esrammm22 Beyzaba beyaz ekmek yerine ekşi mayalı tam buğday ekmeği yemelisin. Hem daha sağlıklı hem kilo aldırmıyo ben bu ekmeğe başladıktan sonra kilo almamaya başladım. Doktorum önermişti bu ekmeği.
Narindmr Minik_Hanim İnan’ın hiç böyle aşırı yemek yemiyorum zaten diyet uygulaniyordum spor yapiyordum ama spor kestim zaman hemen kilo alıyorum
Flyacikel AlininAysesii onun bebeği doğarken beslenmiş bazen okuduklarımı anlayamıyorum hamilelik app kullanıp kaynanasını anlatanımı ararsın kocasınımı ne boş hamileler var şurda
Merve71 Narindmr 78 ile hamile kaldım kusma bulantı nadir oldu iştahım da gayet iyiydi 72 kiloya düştüm.suan 37.haftamdayim ve 81 kiloyum kızım da geçen hafta 2780gr di 😊
TimuinMeliskdem Narindmr 30. Haftamdayım 5 kilo aldım bu bünyeden bünyeye degişiyor tabi yediklerinede dikkat etmelisin 👍
Uztembusraomer 21.hafta benim 4kilo aldim cok ideal gidiyorum ilk 3ay kilo almiyorsun hatta verebiliyorsunda hic kusmam olmamasina ragmen.normal standartimda yiyorum ayni ara ogun hep yapardim hamilelikte de iyi oluyor ceviz ve findik ozellikle tok tutuyor.bir de en buyuk onerim sabahlari ac karnina keciboynuzu pekmeziyle portakal suyunu ard arda icin karistirmadan cocugun kanina ve kemiklerine direk giden tek sey arastirabilirsiniz :)
Aselime_ 21 haftalik hamileyim henüz kilo almadim bebeğimde gayet sağlıklı şükür son iki haftadir aksamlari yürüyüş yapıyoruz esimle bu sayede yemegin ağırlığıda kalmıyor sende rahat oluyorsun hem birde cok yagli kizartma türü yiyecekler yerine besin degeri yüksek yiyecekleri tercih ediyorum.
Bebeginehasret SevgibiR acken ultrosona girdiginde doktora sor canm der zatten bebegin migdesi tokken girince şiş çıkıyor 😁