Merve-dmr Ftrhn betam 939 lardaydı ama benim erken döllenme adetim den hemen sonra yumurtlamam oluyor
Ftrhn Merve-dmr ay benim de öyle canım adetten sonra oluyor 10.gün falan. O yüzden erken öğreniyorum testlerde çok şükür Ben de yarın kan vercem ona göre inşallah iğneye başlar doktorum
Merve-dmr Ftrhn benimde 5 gün reglim sürüyor 4 gün sonrada yumurtlamam oluyor 🤣 inşallah gözükür 🥰 hayırlı olsun sağlıkla gelsin ❤️🥰
Poyraz20_ Kizlar bugün gecikmenin 5. Günü kan tahlilim 110 çıkmış muayene ye yarın gdcm kaç haftalık tır
Ftrhn Poyraz20_ ben de bugün verdim. Sbaah negatif gibiydi testim önceki testlerim positifti 😢 arafta kaldım o yüzden verdim ben de
Annelikmghb Ftrhn belki vajinal ultrason da görülür benim kendi gobegim oldugu için 6 haftada vajinadan görülmüştü
Hhh03 Bir_nazenin01 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim konuşmuştuk senle🌸
Asfur Moz evet doğru hatta birkaç gün sonra. İkinci betayı verdikten sonra birkaç gün beklemiştim belki kalp atışını da duyarım diye ama sadece keseyi gördüm