Kizlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardi sabahtan 36+6 Haftalik gebeyim gecen hafta bebegin kilosu 1 hafta geri kalmıştı ama.doktor cok onemli değil demişti bu hafta hiç kilo almadığını tespit ettik. Suan kilosu 2480 tansiyon da yüksek cikinca (14/10) doktor hemen dogumu baslatalim dedi. Suan bebek 35 hafta ile uyumlu rahim ağzına fitil yerleştirdiler rahim yumusamasi için 24 saat kalacak sonra da suni sanxi verilcek olursa norm dogum yapıcaz. Bu haftalarda bebek kendini kurtarmış olurmu örnekleri vaemi çevrenizde Kuvöze girmesini tabiki istemiyorum sağlıkla kucağımiza almak tek istediğim ciger geliştirici de yapılmadı cevresinde benzer haftalarda dogup Kuvöze girmeyen varmi?
35 hafta uyumlu doğum 😞😞😞
☹☹☹☹
- Düzenlendi
Simgeoncuozer benimde 36+6 da 1 cm açıklığım vardı şuan 37+1 im 2 cm açıklık var doktorum suyumun gelmesini bekliyor banada ciğer geliştirici demediler canım bu haftalarda bebek kendini kurtarmış oluyor zaten doğumların yarısı bu zamanlarda oluyormuş birşey olsa doktorun söylerdi içini rahat tut 😊
Caglaaa oda kesin girmez diyemiyor haftasi 35 ile uyumlu çünkü o yüzden biraz endişeliyim
Simgeoncuozer haftasından dolayı prematüre olarak bile geçebilir üzgünüm ama benim düşüncem küvöze gireceği yönünde ya solunum sıkıntısı yaşayabilir kısa süreli haber ver mutlaka inşallah girmez ama benim yaşadığım gördüğüm böyle oluyor genelde üstelik ciğer geliştirici de yapılmamış sanırım? Bebeğin anne karnındaki br günü dışarıdaki 100 güne bedel sağlıkla kucağına al diyeyim inşallah gönlünce okur ama yoğun bakım Evresine hazırlıklı olmanı öneririm
tazecikanneee belk8 ilerleyen saatlerde ciger gelistirici yapılır şuan sancılarım var
Simgeoncuozer icini ferah tut canim . cok ornek var eyrafimda 35te doguran . hatta ben de onlardan biri olma yolundayim malesef. 34+5 im bende ama 36yi gorursek ne mutlu. kac haftayla uyumlu olduguna odaklanma canim. son adet tarihine gore kac haftaliksa o gecerli. kuveze girecegini sanmiyorum . insallah girmez. girse bile sadece solunumu duzelene kadar normal kuvezde kalir , ventilatore baglamazlar diye dusunuyorum. aralik 13 te arkadasim dogum yapti 33 haftaya uyumlu kaldi bebisi 37de sezeryanle dogurdu. hic kuveze girmeden taburcu oldular😊
Simgeoncuozer haftası ve kilosu iyi canm korkma ciğer geliştirici yapmışlarmıydı
32 den onra doktorum artık senin için erken doğum diye e bir şey yok bebek ne zaman geldiyse hoş geldi 2 kiloyu da geçti demişti
Simgeoncuozer Benimde 36+4 de dogumumu başlattılar doktorum küveze girebilir demisti ama çok şükür girmedi ve bana ciğer geliştirici yapilmisti bebegimde 3570 gram dogdu
benimde dogurma riskim var. shu an bende 34+5deyim. Ciyer gelistirici olduk biz 1 hafta once. doktorum bir shey olmaz, gelishimini tamamlamısh SHUKUR’ler olsun, dedi. Amma yinede 36 olursak chok iyi olur dedi. Bebegimde 36ni beklemek istemiyor galiba)))
Dunen geceden agrılarım var, selik gibi sheylerde geliyor. Basından beri azcık acılmamda vardı, 1 haftadır yatıyordum. Shimdi yarın sabaha chagırdı gel bakalım dedi. heyecan basıyor bazen)
Dunen geceden agrılarım var, selik gibi sheylerde geliyor. Basından beri azcık acılmamda vardı, 1 haftadır yatıyordum. Shimdi yarın sabaha chagırdı gel bakalım dedi. heyecan basıyor bazen)
Simgeoncuozer Bebegin kendini kurtarmasi ile alakali bir durum stres yapmayin. 35 haftalikdogum yapan tanidigim var kuveze girmedi. Ayrica burda yapilan bos yorumlara da kafanizi takmayin. Doktor ciger gelistirici yapilcak olsa zaten once onu yapardi zira uzerinden zaman gecmesi gerekiyor etki etmesi icin. Rahat olun hersey olacagina varir.
Simgeoncuozer benim doktorum dun 31 haftalık hamileliyi doğum yaptırmış bide ikiz. Bebişler kuvezde ama iyiler. Merak etme . Allah yardımcın olsun bi şey olmaz. Cocugun kilosuda iyi