Mervece30 Nbb den termal tayt almıştım normal tayt belinde incecik lastik var 9. Ayımdayım hamile pant bile rahat hiç rahatsız etmiyo diz de yapmıyo tavsiye ederim
Gnygns Aysktr lcw nında kalıpları değişiyor.iki tane tayt aldım biri l beden biri m beden.ki kotlarda hala 36 giyiyorum.o yüzden netten alamıyorum ya olmazsa diye
Aysktr Gnygns ben netten aldım mı mağazada değişim iade yapabiliyorum o yüzden içim rahat ama tek endişem ben cok yıkarım kıyafetlerimi çabuk hasar görür mü acaba
Gnygns Aysktr lcw nın taytlarından ablam da almıştı kullandı.şuan ben hamileyim bana verdi kullanıyorum tüylenme filan olmadı henüz.
Smye Aysktr Penti den large al canım gebeliğin basından sonuna kadar giyersin ben mediumu da giyiyorum 33 haftalığım
AygyulSina Aysktr ben 24 haftalik falan iken h&m hamile taytlarindan aldim M beden gebeligimin sonuna kadar giydim hem kiloda almistim baya dogum yaptim hala giyiyorum kilolarim gidinceye yeni alisveris yapicam
Elizanderin Aysktr l al cnm cnku hamileln snunda karnına cekemyn 😂 m de olur ama yukarı çekemezsn ilerde.
Mervenin Aysktr e bebekten aldm ben çok memnunum kurtarıcım oldu resmen L ve M beden aldım. İkiside şuan öok rahat oluyo 27. Haftamdayım doğurana kadar olur bence😊 20 lira bu arada en uygunu e bebekte hamile taytının pentide falan daha palı
Aysunhaner Ben 3 tane aldım canım tanesi 45₺ İnan boşa masraf Zaten incecik penye Ancak içime içlik niyetine giyebiliyorum. Ondada hem hamiş pamtolonu hemde tayt üst üstüne bebeğimi cok sıkıyor . Eve gelince direk çıkartıyorum üstümden