ZeynepDuru17 Prensesannesibir bide sezeryan mı normal doğum mu ne zaman yaptınız kaç gün oldu oda önemli
Prensesannesibir ZeynepDuru17 normal doğum yaptım emziriyorum doktora gideceğim gün 50 gün olacak randevu aldım da ben
ZeynepDuru17 Prensesannesibir sana yapabilirler normal doğum olduğun için inşallah o gün adet olmuş olursun
Prensesannesibir ZeynepDuru17 ya kimi insan 7-8 ay adet görmüyor adet olmazsam takmıyorlar mı yeni doğum yaptım ama
ZeynepDuru17 Prensesannesibir yeniyse olmaz bana sezeryan oldum üç aylık olunca gel dediler adet olmayı bekliyorum gidecem diğer türlü korunmaya devam ediyorum işte olursun adet sıkıntı yapma stres yaparsan da gelmez
Tugcev Prensesannesibir halk sağlığı merkezleri ücretsiz takıyor diye biliyorum. En son 2 ay önce gebe okulunda hoca öyle söylemişti daha doğrusu.
Guzelanne56 Prensesannesibir ben 2023 ocak başında takdırdım 2-3 ay sonra geri cıkarttım kendı ıstegımle özelde taktırmıstım duzensız regl döngüsüne sahıp olduğum ıcın devlete randevu bulamazdım 2. Bebegımı beklıyorum suan
Guzelanne56 Prensesannesibir evet Regl ıken taktı doktorum normal zamanda takmıyorlar bıldıgım kadarıyla