Pamuk Prensesannesibir Artık sadece doktorlar hastanede takiyormus. Sadece bizim sağlık ocağı ile mi ilgili bilmiyorum.Ebe yasaklandı dedi.
Guzelanne56 Prensesannesibir önceden takılırdı ama artık sadece özel yada devlet hastanelerinde takılıyor yasak suan her yerde
Pamuk Prensesannesibir Hayir ben tekrar gebelik düşünüyorum. 6 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Guzelanne56 Prensesannesibir ben 2023 ocak başında takdırdım 2-3 ay sonra geri cıkarttım kendı ıstegımle özelde taktırmıstım duzensız regl döngüsüne sahıp olduğum ıcın devlete randevu bulamazdım 2. Bebegımı beklıyorum suan
58Vildan Özellerde bakır spiral duydum acaba bilen car mı? Devletle özelin taktığı aynı cins mi acaba
58Vildan Ben devlette taktırdım kadın doğuma randevu alıp aile planlamaya gidiyosunuz adetin 3.4. Günü olması gerekiyor
Prensesannesibir 58Vildan yeni doğum yaptım adet olurmuyum bilemiyorum ki takmıyorlar mı öyle illaki adet mi olmamız gerekiyor normal doğum yaptım
Prensesannesibir ZeynepDuru17 yeni doğum yaptım adet olurmuyum bilemiyorum illaki adet mi olmak gerekiyor hastane evime uzak sürekli gidip gelemem bunun hakkında bilginiz var mı
ZeynepDuru17 Prensesannesibir bide sezeryan mı normal doğum mu ne zaman yaptınız kaç gün oldu oda önemli
Prensesannesibir ZeynepDuru17 ya kimi insan 7-8 ay adet görmüyor adet olmazsam takmıyorlar mı yeni doğum yaptım ama