Gmz_ackgz Kızlar valla benimde 38 haftalık oldu artık doğsun diye dua ediyorum çok zorlanıyorum ayak ağrısı tam diyorum kasıklarım ağrıyor yok bişey artmıyorda bir hareketlenmede yok Allah’a isyan etmek gibi olmasın acayip yoruldum
18082018 Elif_49 benim ikinci karın çevrem dar denildi bebek tam gelişememiş dedi eğer aynı durumda olursa alırız dedi kilosu iyiymiş ama gelişme durmuş olabilir dedi
busra_123-4 Zor geçiyor. İyice ağirlastim. Bı an önce gelsin istiyorum prensesim sağa sola dönene kadar çok efor sarf ediyorum. Eşim beni itekliyor döndürüyor. Ayağa kaldırıyor. Alttan çok ağrım baskım var. Eşim sağolsun.😂
Kardelen120o Limonlukekkk 38+3 hic iyi gitmiyo 4 gün once nişanim geldi o zamandan beri sancilarim agrilarim artti bebis aşagıya baski yapıyo zor yüruyorum resmen persembe günü çatı muayenem var eger ki acilmam varsa suni sanciyla dogum yapicam
Zuhalsebu Limonlukekkk bugün kalçamda bi siyatik ağrı başladı ağlayacam utanmasam o olmasa idare ediyordum onunla ayağa kalkamıyorum 23 aylık kızım var 38+6 da sezaryen doğumum var 30 ağustosta. Hem günler geçmiyor hem de doğum olacağı gün kızım napıcak doğunca birlikte nasıl yapıcaz stresi başladı🥹🫣
Zuhalsebu Limonlukekkk amin aşkım hepimizin artık son günler hep zor🥲 annem gelecek inşallah 28inde gel dedim doğumdan sonra da kalacak da süreç gene de korkutuyor ister istemez🙈