Dilek_04 Limonlukekkk Gitmiyor bacım 😂 Ağırlşatık kaldık böyle bu bebelerin gelmeye niyeti yok ztn . 38+2 nişan geldi bekliyorum 🫠
18082018 Limonlukekkk 38+3 zor geçiyor 18 aylık oğlum var egzersiz falanda yapamıyorum hurma yiyemiyorum midemden dolayı doktor Salı günü suni vericez dedi bilmiyorum kafam vücudum heryerim çöktü gibi hissediyorum 🥲
Ozgis1s Limonlukekkk Çarşamba tam 39. Haftamda sezaryen olucam 🥹 son günler çok zor 0 uyku aşırı bi bacak ağrısı yorgunluk ağırlık 😢 yine de yerimde duramıyorum sanki bir sürü işim varmış gibi geliyor 😂
Nurhalitefe Çok zor geçiyor valla iyice ağırlaştım dayanamıyorum artık ağrılar sızılar bir yandan inşallah haftaya pazartesi sezaryan olacağım
Dilek_04 Limonlukekkk Evet ilk doğum normal istiyorum bakalım nasıl oluyor. 2 gündür nişan geldi inşallah yakındır doğum 🤲🏻 burda nişanı gelikten sonra 2 hafta bile doğrmayan insanlar var inşallah öyle olmaz benimde
Ftmsre Limonlukekkk geçmiyor hiç doğmayacak gibi karnım hala yukarda geceleri çok hareketli sonuna kadar bekleyecek sanırım 😣
Limonlukekkk Ftmsre doğsada kurtulsak mı diyelim yoksa bunlar iii gunlerımız mı bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Eylullxx Limonlukekkk bende devlet takipliyim henüz yapmadilar cati muayenesi heralde dogum başlayınca bakılacak
Elif_49 @18082018 neden verilecek ki suni sancı normal de beklemiyorlar mi sonuna kadar ilk gebeligim pek bilgim de yok😊
18082018 Elif_49 benim ikinci karın çevrem dar denildi bebek tam gelişememiş dedi eğer aynı durumda olursa alırız dedi kilosu iyiymiş ama gelişme durmuş olabilir dedi