Ecexxxxxx Merhabalar kızlar bizim gibi bu tanıyı almış olup bir çözüm bulan var mı, Hatay’da yaşıyorum dr öneriniz olursa açığım ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz hissediyorum zorlanıyorum buraya akıl danışmak istedim
Cinsiyet_tahmini Ecexxxxxx folik asit multivitsmin falan kullandın mı kuzum bir de demir falan baktırdın mı nasıl
meryinthemood Ecexxxxxx merhabalar aynı tanıyı ben de aldım. İnfertilitenin en büyük sebebi stres maalesef. Ben denedim denedim bıraktım aman nasıl olsa tüp bebek yaptırırım dedim o ay hamile kaldım.
Mervekaram22 Ecexxxxxx bende de aynısı oldu hiç bir sorun yoktu doktor stres yapıyorsun dedi ben yine zorladım çatlama aşılama ……. Aşılama da tutmadı artık vazgeçtim biraz geçsin artık tüp bebek yaparım dedim o ay hamile kaldım hiç beklemediğim ay da RABBİM nasıp etti
Tomucuk12 Ecexxxxxx canım doktorlar aslında sebepsız kısırlık yoktur, sebebı bulunamamıs kısırlık vardır dıyorlar. Aynı seylerı yasadım ama tüp bebekle hamıle kaldım. Mesela cıkolata kıstı, cok etkılıyor , stress etkılıyor, troıd, glutenlı beslenme..
Ecexxxxxx Cinsiyet_tahmini kullandım uzun süre ama bıraktım kullanmayı son gittiğim dr bişey kullanma tüm appleri sil demişti regl takip uygulamamı bile sildim aylardır da burda yoktum Kafamı dağıttım ama yine günün sonunda regl oldum galiba artık bir tedavi sürecine girmeliyiz
Cinsiyet_tahmini Ecexxxxxx kuzum bizim de 7-8 ay hiç korunmadık olmamıştı ben gittim doktor rahminde bir şey yok dedi eşimde varikosel başlangıcı vardı ama ona da engel değil doktor. En son gittiğim doktor pregnom ve proxyfemin diye takviye önermişti kullandım 2 ay sonra bıraktım umudum kalmamıştı o ay hamile olduğumu öğrendim. Hatta adetim 13 gün gecikmişti adet söktürücü çay içecektim eşim kan verelim ondan sonra dedi. Betam 10 bin üstü çıkmıştı.
merk Bizde eşimle bu tanı aldik sonra tüm hastane doktor sürecini kapatıp akışına bırakmaya karar verdik çünkü doktorlar daha çok strese sokuyordu. Hayat standartlarını değiştik 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öncesinde 1 sene denemiştik. Öncelikle herşey mutfakta başlıyor paketli asitli içecek vs herşey bırakın (salam sosis sucuk nugget meyve suları) herşeyi kendiniz yapın ayran yoğurt kefir yumurta protein yeşillik balık et yumurta vs ekmeği değişin tam buğday geçin. Bol su için. Detoks yapın vücudu arındırın. Eşim karaciğer detoksu yaptı (thelifeco enginar/ beeo bal propolis ürünleri) balı organik ve köylerdende acı bal aldık pekmez tahin tükettik . Ben dulavrat otunun hapı kullandım sonrada hayıt tentüri detoksu yaptım thelifeco zencefilde kullandık bunlar vücut detoksu içindi araştırma yapın bizim sebebsiz infertilite de biontech aşısına takmıştı doktorlar 2 doz vurulmuştuk ve bizim gibi olanlar vardı o yüzden bİz detoksa öncelik verdik. Ayak detoksuda yaptık (kına kürü tuzlu banyo) detoksu hacamatla son buldura bilirsiniz biz güvenilir kişi bulamadık kaldı.. detokslardan sonra vitamin takviyesiyle devam ettik depoları doldurduk özellikle eşler takviye kesin almalı biz pregnecare hım her kullandık eş paketi zaten. O bitince de ben inofolic başladım ama daha 10 hapı alırken hamile olduğumu öğrendim. . Bu kadar detaylı hiç anlatmamistim ama yaşadığınız psikolojiyi en iyi ben anlarım demem oku sadece doktorlara güvenmeyin araştırın ben bunları kendim arastirarak yaparak ilerledim ne kaybederiz dedim. Sizde kendi yolunuzu çizin şuan 45 günlük bebeğimle yazıyorum inşallah sizlerinde kucağı tez zamanda dolsun.
Minedy İlk çocuğumda 2.5 sene olmadı. Çevre baskısı kendi stresim derken o kadar yoruldum ki. Rahim filmi klomen çatlatma iğnesi vs oldum hiçbiri tutmadı. Artık aşılamaya geçecektik o ay hamile olduğumu öğrendim kızıma. Kızım 2 yaşında emzirme bitince korunmaşı bıraktık ve tam 3 yıl sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim. Kızımdan sonra hiç hastaneye doktora gitmedim çünkü aşırı yorucu psikolojik olarakta bedenende. Eşim söyleniyordu tedavi olmuyorbun diye ama Allah zamanını bekliyormuş vermek için inanki. Bu süreçte çok sıkı olmasara beslenmeme dikkat ettim.