Bendiyebiri_ ulkutom bencede ama işte bide şöyle bişey olmalı kime benziyosa benziyo aile büyükleri neden hep kendi tarafına benzetir
Damlaozzz ulkutom Bende bana benzeyecek derdim hep sonra bi baktım kocamı doğurmuşum bebeğime baktıkça eşimin bebekliğine bakıyormuşum gibi oluyorum resmen 😍🙈
Nzlelms ulkutom Detaylı ultrasonda gördüğüm kadari ile bana benzeyecek 🫠🙃 ben eşime benzesin çok istiyordum ama ultrasonda görünce bana benziyor olması da bi hoşuma gitmedi değil yani 🥰🥰
Guzelanne56 Leylaaa_46 allah razı olsun hıc bır sorunu yoktu solunum yolu enfeksiyonu oldu malesef aslında çok bastı her çocuğun olduğu bısey ama kader
Leylaaa_46 Guzelanne56 evet Allah sabır versin . Diğer bebislerinizin ömrü uzun olsun sağlıkla büyüsünler 🌸
Tutaste_ burnu benzemesinde gerisi babasına benzeyebilir inşallah :D gözlerini benden alsın saçlarını benden alsın :DDD bakalım sağlıklı olsunlarda gerisi fasa fiso
GlyEylul ulkutom nazlı kızım o kadar yüzünü göstermedi ki hiç bir fikrim yok😁😁 detaylı ultrasondan sadece bir foto var orda herkes bana benzetmişti ama bakalım artık doğunca görcez galiba çünkü sadece bir kontrolümüz kaldı🙈