Fatmur Sevgiemre bnde ekimde 😄12 hftalıkken doktorum tahmınde bulunmak istemedi bn zorlayınca kız gibi ama daha çok erken dedi bu ayın sonu gidece belli olur işlh artık
Selindikci35 Sevgiemre ekim ama ogrenemedim henuz😊 persembe ikili test sonucunu almaya gittigimde belki ogrenirim
Twocheuur Benimde Ekim doktor 12.hafta da gittiğimizde yüzde seksen kız dedi 🤔ama işin garibi ben hala erkek hissediyorum Çin takviminde de erkek görünüyor değişir mi ki sonraki kontrol de?😬
Naz14 Twocheuur bana da büyük ihtimal erkek dedi ama edende benim icimede hala kiz doğuyor ve çin takvimimne gorede kiz ama ben o takvime pek güvenmiyorum meraktan baktim sadece 😁😁
Teonam Twocheuur Çin takvimine göre kız çıkıyordu ama erkek benimde tutmadı çünkü o takvim ilişkiye girdiğin ve tuttuğu günü bilirsen doğru çıkıyor
Sedefcann Bizde gecen hafta ikili tarama yaptirdik kiz dedi ama karnim erkek karni gibi 2 şubatta randevum var o zaman netleşir👶🏻👧🏻
Aygl Çin takvimine inanmayin cevremde kim yaptiysa hep tam tersi cıktı benim ikili test de cuma günü bakalim hayırlısı hepimiz için 😊😊
Twocheuur Naz14 ama herkesin tutuyor canım ya öyle olunca merak ediyor insan ben kendime çevremdekilere herkese baktım tutmayan olmadı 😬tabi ki rabbim bilir doğrusunu bizimki eğlencesine birazda merak gidermece 🤗
Twocheuur Naz14 ya bende güvenmiyorum ama şimdiye kadar hiç yanılan görmedim oyüzden insanın aklı kayıyor yine acaba diye? insanoğlu😬hala alışveriş yapamıyorum çünkü bir sonraki gittiğimde doktorun erkek diyeceğine inanıyorum😂