Kardelen120o Elsa57- 38+2 nişanım geldi 3 gun once bugün daha sancim var ne otura biliyorum ne yata biliyorum agrilardan sancilardan
Yeni1gebelikkk Elsa57- 39+5 gelen yok , nişan sancı su hiçbir belirti yok karnımda kasılmalar sertleşmeler var sadece
Myzeyzeyy Yeni1gebelikkk benımde aynı ya nasıl yapıcaz sıcaklardan mahvolduk agırlastık saglıkla gelseler bir an once
Elsa57- Yeni1gebelikkk bir anda da olabiliyormus hiç belirti yokken doktorum öyle dedi umarım normal yollarla gelir bir an evvel
sibelzeren Myzeyzeyy 39+0 ne gelen var ne giden kızlar erken gelir diyorlardı hani neredeler onlar gelmek bilmiyor havalar sıcak agirlastikca ağırlaşıyoruz artık
Yeni1gebelikkk Myzeyzeyy ben de bugüne kadar gelsin diyordum bu sabah oturdum ağladım gelmesin içimde kalsin istiyorum diye ağlamaya başladım ,evet çok zor uyumak uzanmak dönmek oturmak yemek yemek yürümek vs çok zor ama olsun içimde de çok güzel 😁
Yenianne2558 Elsa57- hemde ne zor son günlerin acele etme uyumana bak diyolar sanki uyuyabiliyorum sabaha kadar evin içinde geziyorum bir kucağıma alsamda onla beraber uyumasam insan sabırsızlaşıyor ve artık ağırlaştık yani inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ne diyelim 🥹🌸😭
Yeni1gebelikkk Elsa57- benim çevremde de herkes öyle diyor birden başlıyor yavaş yavaş ilerliyor bazılarının, bazılarının da hızlı ilerliyor ,gönlüm normal doğumdan yana bakalım hayırlısı
Elsa57- sibelzeren 1 gün evvel çatı muayenem vardı doktor kanama normal dedi ilk gün kanama oldu az ertesi gün jelimsi sarı renk hafif kanlı parça geldi peçeteye doktoruma sordum nişan olduğunu söyledi hatta ertesi gün de devam etti gelmeye jel gibi oluyor anlarsın
sibelzeren Elsa57- benim hamileliğin başından beri hep akıntım olduğu için ayırt edebilecek miyim bilmiyorum
Elsa57- 2205 oyyy ne kadar daha bekleyeceksin benim doktor 40+3 te fitil veririz suni deneriz en kötü dedi