Canan0305 rumeysa_1c miligramları tabi aynı değil. Saf folik asit almak ile içinde folat yüklü folik asit olması çok farklı tabi ki o kadar ihtiyacımız var o idrarla atlıyor zaten
Senaa1 Canan0305 bende 12 haftamı yeni doldurdum folik asiti bıraktırdı yeni ilaçlar yazdı ama ben her gün mü içilecek diye sormayı unutmuşum biri aç biri tok karnına
Rabiamina Chamelon 12. haftada doktorum folik asiti biraktirdi. D vitmanini, demir ilacı, magnezyum ve balık yağı verdi. Magnezyum için sade soda içiyorum ama.
idil22 O değişiyor bazen canım. Ben 20 haftaya kadar folik asit takviyesi aldım. Yalnız kullandığım ilaç yalnızca folik asit değil içeriğinde farklı şeyler de barındırıyordu. Vifolic isimli bir ilaç. Bazen uzun süre doktorlar kullandırabiliyor yani.
Sevgikelebegi777 Ben de 13 haftalığım folik asit ,magnezyum, d vitamini , b12 , ve kan sulandırıcı devam dedi . Midem kaldırmıyor artık . Acaba ne zaman bırakacağım :(
Kze Chamelon evet ben her gun kullaniyordum simdi diger vitaminlerle birlikte aldim icinde var o yuzden onu iciyorum tek ayri olarak icmiyorum onerilmiyor hepsi birlikte olandan iciyorum d magnezyum b12 folik asit b2 vs
Diamondstallion Chamelon ben 5 haftalığım bir tane multivitamin bir de damla verdi. Hiç bir şey kullanmadınız mı
Chamelon Diamondstallion sadece folik asid şu an ama yukarıdaki arakadasalrın bahsettiği multi vitamini alacağım sanırım umarım hata yapmıyorumdur
Chamelon Canan0305 ben 6.haftada içmeye başladım 6 haftadır içiyorum acaba bundan dolayı mı devam et dedi bana ya
Chamelon Kze tamam canım çok teşekkür ederim dediğin ilacı veya elevit 2 alacağım başlayacağım cooook teşekkür ederim ♥️♥️
Cihangir09 Chamelon 11. Haftada multivitamine geçtik biz sadece folik asit yeterli gelmeyebilir. İmom omega kullanıyorum ben içinde balık yağı da var
Kze Chamelon ricaa ederim yine de bi ebenize sorun oyle baslayn ama genelde insanlar sormadan da iciyor vitaminlerden nasil isterseniz💓
Hatice5258 Chamelon ben ilaçlarımı adam akıllı kullanmadım kullanamıyorum midem eritmiyor nedense ilacın dışı eriyor boya yeri gerisi olduğu gibi cikiyo ve istiğfar sonrası saatlerce agrim oluyor 30+6 olduk bebişim gayet de iyi