myangelson Sevincey sizinkinde hiçbir şey belli değil yaa ama solda gibi de çözemedim sizinkini 😅 soldaysa eğer vajinal olduğu için kiz olabilir
myangelson Gam_ze2606 6-8 arasi ramzi bakılıyor sizinki büyük biraz 12. Haftada nub bakılır size varsa 6-8 arası ultrason onlardan atın 😊
myangelson lili19 demek ki sizde tutmamış o zaman %80 doğru sonuç veriyor deniyor ama nub daha doğru tabi bakalım bizim ne olacak ramziye göre kız çıkıyor benimki de
myangelson Buskyksl sizin bebek çok büyük ramzi için 6-8 hafta arası bakılıyor size anca nub bakılır şuan 😊 varsa 6-8 onlardan atın
mervedmrcn Nur7o kızımı 15+3te öğrendik ama ultrasondan önce çikolata yiyip meyve suyu içtim birde merdiven çıkıp indim direkt göstermişti kendini
myangelson Gam_ze2606 yani 5 haftalık duruyor ama o haftalarda geçerliyse eğer karından bakildiysa kız vajinalse erkek duruyor bakalım sizde tutacak mı 😅
myangelson Gam_ze2606 ya bu ramzi %80 oranı var hepsi teori bunların oğlumda tutmus mesela ama şuanki hamileliğimde kız gözüküyor ramziye göre bakalım bunda tutacak mı 😅
Umranergiz myangelson Banada tahminde bulunur musun 21 haftalık oldum hala cinsiyeti bilmiyorum her seferinde değişiyor ?
myangelson BetulSahin5444 vajinalse kız gibi duruyor tabi nub daha doğru çıkıyor buna göre bakalım hangilerimizinki doğru çıkacak bende kendiminkini merak ediyorum 😅
Gam_ze2606 myangelson ay bir oğlunuz varsa rabbim bu defa sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder size inşallah 🤲🏻😄 benim kız olursa güzel haberi sizinle paylaşıcam 😄
BetulSahin5444 myangelson Bende çok merak ediyorum çin takvimi yüzük falı son adet tarihine göre hep erkek dediler bakalım ne cinsiyeti
myangelson Gam_ze2606 oğlum var ama kaybettik cennette 🥺 o yüzden cinsiyetin hiç önemi yok şuan sağlıkla kucağımıza alalım yeter 🧡 tamam paylaşın merak ettim 😊