1anne2bebe Nur7o ilk kızımda 20 haftaya kadar görememişti doktor özel takipliydim. İkincide 13. Haftada söyledi devlette takipliydim. Bebeğin pozisyonu uygunsa tahminde bulunabilir
Birkatibe myangelson bana da bakar mısınız devlet 7+0 dedi ozelin hesabına göre de 8 haftalik foto karından 
myangelson Birkatibe sizin kese tam çıkmadığı için belli olmuyor ben anlayamıyorum daha önce de atmistiniz hatırlıyorum sizi ama çok anlayamadım. Yani sağda gibi duruyor öyleyse kız olabilir
Sevincey myangelson banada baka bilirmisiniz lutfen vajinal bakildi 7 haftalik. Ben bi sey goremiyorum🤣
Gam_ze2606 myangelson merhabalar bende cinsiyet tahmini için size resim atmak istiyorum ama nasıl yükleniyor yapamadımda ☺️
myangelson Sevincey sizinkinde hiçbir şey belli değil yaa ama solda gibi de çözemedim sizinkini 😅 soldaysa eğer vajinal olduğu için kiz olabilir
myangelson Gam_ze2606 6-8 arasi ramzi bakılıyor sizinki büyük biraz 12. Haftada nub bakılır size varsa 6-8 arası ultrason onlardan atın 😊
myangelson lili19 demek ki sizde tutmamış o zaman %80 doğru sonuç veriyor deniyor ama nub daha doğru tabi bakalım bizim ne olacak ramziye göre kız çıkıyor benimki de
myangelson Buskyksl sizin bebek çok büyük ramzi için 6-8 hafta arası bakılıyor size anca nub bakılır şuan 😊 varsa 6-8 onlardan atın