mrserdogan12_ orkidemm_ bende böyle oluyor hep ya bilirsin beni ama bu ay klomen kullandım ondan aşırı ümitliydim de neyse hayırlısı ne yapalım 🥲
Ozgezfroglu mrserdogan12_ bende klomen ve catlatma ignesi kullandığımın ilk ayi hamile kaldım ama sen 1 gün gecikme diyosun gecikme en aşağı 3 4 gün 1 hafta olmalı varsa bile kanda değerin düşük çıkar ki çok acele etmişsin kan vermek için bence biraz bekle tekrar kan ver şayet adet olmazsan
Edizhr mrserdogan12_ 🥺nasıl yaaa vallahi üzüldüm aşırı netti ama ya sağlık olsun inşallah canım rabbim tez vakitte nasıp etsin
Miniminia Canım biraz daha bekle, regl gelmezse yeniden kan ver. Benim de başta negatif çıkmıştı kanda ama aslında hamileydim
mrserdogan12_ Miniminia hala gelmedi kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor yani kahverengi bile değil krem sütlü kahve açık bi renk
mrserdogan12_ zeyneptecer yok ilaçları içeli kaç hafta oldu zaten 5 gün içip bırakıyorsun birde sadece şuan değil önceleri de hep böyle olur bende çift çıkar kanda negatif
Yaprak- Ya ben burdan çok şey öğrendim ama bu ilk sizin olayınız sonradan çıksa çizgi tamam diycemde hayırlısı canım sen yine bir kaç gün sonra telrarla
Miniminia mrserdogan12_ tamam çok uzun gelebilir ama Cuma’ya kadar gelmezse bilki hamilesin tekrar kan versen o zaman pozitif çıkar diye düşünüyorum
Mervealya1992 mrserdogan12_ bu testler hep size debk gelıyor nasıl oluyor bu bence 2 farklı test alın bıdahkıne ıkısıde pozitf ise kan verjn umutlanmamıs olursunuz
mrserdogan12_ Ozgezfroglu 24 günü geçmez normalde hatta 23 ünde gece ağrım okur sabaha olmuş olurum ertesi gün şehir dışına çıkıcaktım ve bol yürümeli bir gün olucaktı bu yüzden önlem amaçlı test yaptım çizgi çıkınca kan verdim kaldıki benim önceki hamileliğim 2 buçuk 3 haftalıkken belli olmuştu kanımda
mrserdogan12_ Mervealya1992 ikiside farklı markaydı ve pozitifti yani testin kullanma kılavuzunda bile yazıyor silik bile çıksa pozitif sayılır hamilesinizdir diye ya bu hormonun tetikleyen birşey var bnde yada artık testler bozuk
Mervealya1992 mrserdogan12_ bencede testler bukdrda yanıltmaz sizin hormanlarda evet yukselten bısy var doktora sorun o bilir
mrserdogan12_ Mervealya1992 sordum bütün hormonlarımada bakıldı tetikleyecek kadar yüksek değil sadece idrar yolu enfeksiyonu belki öyle gösterebilir demişti ama oda yok şuan
mrserdogan12_ Mervealya1992 ama burda böyle yanılan çok daha koyu görüp negatif çıkan yada gölge bile çıkmayıp hamile olan testler artık güvenilir değil