mrserdogan12_ Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadı kasık bel ağrısı var bide normalde akıntım beyaz olurdu bugün hafif sarıya kahveye döndü. Adet gelicekmi yoksa gebelikmi bu ay klomen kullandım bide
Ebaki mrserdogan12_ oy kuzum bu test hep yanıltıyor ya ne diycemi bilemiyorum en iysi kan testi ver sen
Mickeylover mrserdogan12_ var gibi ama ne zaman çektiğinize bağlı kaç dakika sonra bence en güvenilir kan testi sağlık ocağında hemen verin güzel haberler alın 🙏🏻 inşallah
mrserdogan12_ Mickeylover Oda böyle çıktı hemen çektim daha idrarı emerken şimdi bekliyorum acile gidicem
Pamiramsi Kesinlikle pozitif diyorummm tamamen olmuş halini de atsana ayyy çok heyecanlı kan sonucunu da haber ver 🤩🤩
Edizhr mrserdogan12_ 🥺nasıl yaaa vallahi üzüldüm aşırı netti ama ya sağlık olsun inşallah canım rabbim tez vakitte nasıp etsin
mrserdogan12_ orkidemm_ bende böyle oluyor hep ya bilirsin beni ama bu ay klomen kullandım ondan aşırı ümitliydim de neyse hayırlısı ne yapalım 🥲
QueenMomm Bu kadar net testlerden sonra kanında negatif çıkması ne diyeceğimi bilmiyorum biz testlere nasıl güvenelim🫠🫠