hepoyleolurzaten__ Hastaneyi aradığınız zaman telefondan bilgi alabiliyor musunuz benim bebeklerim kuvezde 7 gün oldu doğum yapalı 36 haftada doğu ikizlerim iki defa aradım telefondan bilgi vermiyorlar mıs normal mi bu durum yoksa şikayet etmeli miyim
Guzelanne56 hepoyleolurzaten__ evet özel yada devlet farketmeksıniz arayarak bılgı alamazsınız benim bebegım 23 gün kaldı kuvezde bılgı alma gunlerı ve saatlerı bıde görüş saatlerı vardı aksı halde hastanede olsanız bıle saatler dışında bılgı verılmez helâkı takını yapan doktor dışında doktorun olmadığı günler ufak bılgılerı baş hemsıreden alabılırsınız onun dışında mümkün degıl
Aysgl57- hepoyleolurzaten__ korona zamanı kaldı o zmn görüş yasaktı telefondan bilgi veriliyordu ama şuan bilmiyorum hatta hemşire telefonumu veriyordum resmini çekiyordu benim icin
Naimedamlagirgec hepoyleolurzaten__ geçmiş olsun canım ne alaka bilgi vermiyorlar benim oğlumda 21 gün yattı dikişli olduğum için bir gün gidip bir gün gitmedik bir de bir kizim var zor oluyordu gidip gelmek gidemedigimde arayıp bilgi alıyordum hastanede de belli gorus saatleri vardi gidip görüp bilgi veriyordu doktorumuz
1_Pandackk hepoyleolurzaten__ bnim oğlumda küvozde kaldı 62 gün 27 haftalık doğdu aradığımız saate bilgi alıyorduk yetmedi bide yanında hiç ayrılmadım hep anne otelinde kaldim tabiki bizde günde bir defa tek oda eşim ariyordu bn hep yanındaydım emzirmesem bile gidip görüyordum
hepoyleolurzaten__ Guzelanne56 Teskkur ederim daha öncede aynı hastanede doğum yaptım oğlum 35 haftalık doğdu bı hafta kuvezde kaldı ozamanlar aradığımda bilgi veriliyordu 2023de şimdi yine aynı hastanede doğum yaptim bu sefer bilgi veremeyiz diyorlar ancak gelip görebilirsiniz yüz yüze bilgi verebilirz diyorlar garip geldi
Lilnur Benim bebisim de kaldi 1 hafta malesef arayarak bilgi verilmiyordu butun hastanelerde oyle galiba
hepoyleolurzaten__ Lilnur Bilmiyorum ki özel de doğum yaptım 2023 de oğlum kaldı bı hafta onda her aradigimda bilgi aldık bu seferkinde vermiyorlar
hepoyleolurzaten__ Naimedamlagirgec teskkur ederim benim de evim uzak dolmuşla gidip gelmek sıkıntı oluyor sezeryan oldum çünkü bnmde küçük oğlum var çocukla yoğun bakım ünitesine girmek te yasak devamlı gidip gelemiyorum telefonla bilgi vermiyoruz dediler ama 2023 de doğum yaptığımda veriliyordu yönetim değişmiş şimdi herşeyi yasaklamislar anlamadım bende durumu izah ettik yine aynilar
hepoyleolurzaten__ 1_Pandackk rabbim analı babalı büyütsün inşallah bizde görüş günleri harici göstermiyorlar artı telefondan da Bilgi vermiyorlar detaylı bilgi vermese bile durumu iyi deseler bu bile yeterli onuda yapamay acizler
Naimedamlagirgec hepoyleolurzaten__ her hastane aynı değil demek ki iki dk bilgi verseler birşeyleri eksilmez ya Allah vicdan versin