Maviss718 eliff__ Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin birgebeningünlüğü hesabındaki gynosed jeli kullandım yumurtlama döneminde onunla hamile kaldım onuda öneririm pcos var bende de
eliff__ Cozdmr canım bilmiyorum ki ben hatta böyle bir iki üç dört günlük yaparken fotoğrafını çekip attım c’n bu kadar silik olması normal mi dedim kendisi bana evet dedi
Cozdmr eliff__ yani bilemedim ki şimdi.bende 4 damla yaparm ve koyu cıkar.inşallah emeklerinizin karşılığını güzel haberlerle alırsınız💗
eliff__ _Mother_ bende pco var canım benim adetlerim düzensiz böyle günü gününe adet olmuyorum bir aylık alsam yumurtlama göremezsem onun için kaç tane almam gerekiyor ya
_Mother_ eliff__ pcos olanlarda süreç nasıl olur bilmiyorum benimde döngüm düzensizdi hatta 24. Gün yumurtlama gördüm 33 tane vardı benim için yeterli oldu adetler orda yazıyor aslında o şekilde bakabilirsin
eliff__ zlemceylan yani Vallahi canım çok koyu değil ama böyle hafif sarımsı koyu gibi biraz hayırlısı inşallah Bilmiyorum ya Vallahi inan ki artık insan ne yapacağını şaşırıyor evlilik yıl dönüm yaklaşıyor eşime sürpriz yapmak istiyorum