eliff__ İlk defa deniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz 3 Haziran’da adet gördüm 6’sında yıkandım 12 Ağustos’ta adet oldum 16’sında yıkandım bu ay yumurtlama görür müyüm https://mutluresim.com/images/2024/08/24/z9PR9H.jpg.
myangelson eliff__ sizin testinizin kontrol çizgisi de çok silik hatalı sonuç verebilir bu testler tam koyulaşma görülmeyebilir. Bu ay hamile kalmazsanız strip tarzı testlerden alın innovita gibi onlar daha hassas bunlara göre
Cozdmr eliff__ canım bende de bir gebenin günlüğünün testlerinden var ve böyle soluk değil.gayet koyu kırmızı cıkıyo. Testlerde bence de bi sorun var
_Mother_ eliff__ bence yazın bir çünkü çizgiler gerçekten çok koyu hayalı olabilir testler 4 ay innovita kullandım hiç böyle olmadı kontrol çizgisi bile silik sende
myangelson eliff__ testler çok silik kendisine mesaj atın fotograf atın hatalı olabilir yumurtlama tam anlaşılamaz bunlarda
eliff__ myangelson ben kendisine daha önce attım c’nin çok silik olduğunu söyledim kendisi bana normal dedi Ben de öyle devam ettim ama siz böyle söyleyince ben tekrardan yazdım
myangelson eliff__ bu kadar silik olmaması gerekiyor. Arama kısmından ovulasyon ile ilgili postlara bakarsanız genelde kontrol çizgisi baya koyu oluyor çünkü
Maviss718 eliff__ ilk idrar olmucak birde testten 2 saat önce sıvı alımını bırakın ve her gün aynı saat aralığında yapın bende aldım birgebeningünlüğünden hiçbir problem yaşamadım
eliff__ Maviss718 sabah saat 9.30 da uyanıp idrarımı yapıyorum 12 de test yapyrm sabah 9.30 da hiç su yemek falanda yemiyorum
eliff__ Maviss718 gebe kaldınız mı vallahi Allah razı olsun ondan bende çok sey öğrendim deniyorum hatta yumurtlama masajida yapyrm
zlemceylan eliff__ yok böyle 2 saat kadar sıvı almadan vücutta idrar bekleyecek sonrasında testi yapacaksınız
eliff__ zlemceylan yaa şöyle diyim alarm kuruyorum Sabah 9.30′da uyanıyorum ilk idrarımı yapıyorum yatıyorum sonra saat 12 de ikinci idrarla test yapıyorum
zlemceylan eliff__ anladım doğru şekilde oluyor aslında ama çok silik görünmüş kaç damla idrar damlatıyorsun
eliff__ _Mother_ bende pco var canım benim adetlerim düzensiz böyle günü gününe adet olmuyorum bir aylık alsam yumurtlama göremezsem onun için kaç tane almam gerekiyor ya
eliff__ Cozdmr canım bilmiyorum ki ben hatta böyle bir iki üç dört günlük yaparken fotoğrafını çekip attım c’n bu kadar silik olması normal mi dedim kendisi bana evet dedi