Burcenrl Mrvnr55 benimde 8+2 mide bulantısı ve iştahsızlık var kilo verdim :( bide uykum geliyor sürekli
nimetdeniz Mrvnr55 9+1 haftalık oldum 2 haftadır iştahım kesildi herşeyden midem bulanıyor hiç istifra etmedim 3-4 günde bir serum taktırmak zorunda kalıyorum mide bulantısı ve halsizlikten devamlı bir fenalık hissi geliyor
Mrvnr55 Ssmdk ayy bende ya doymuyorum ama midem bulanıyo hep hafiften hiç kusmamıştom dün gece bide birkaç gün önce açılışı yaptım🤭
Mrvnr55 Hasta oldum bide iyileşemiyorum 2 hafta oldu grip asla geçmiyo doktora da gitmedim bişey vermicek diye umarım bebeğe sıkıntı olmaz🤲🏻
Ssmdk Baharatlı ve yağlı yememeye çalışıyorum bulantı olmasın diye:( geçmiş olsun, pekmez limon ılık su karıştırıp içiyorum hasta olduğumda belki size de iyi gelir
Mrvnr55 Ssmdk sıcak limonlu su yaptım ama onuda bıraktım midemi yakar diye karadut özü aldım ama ondan da midem bulandı
Su_Ada123 Adet tarihine göre 8 haftalık olduğumu söyledi doktor ama kese 7 haftalık görünüyormuş nasıl oluyor bilen var mı
Mrvnr55 Ssmdk evet denedim ama karadutun tadı acayip ya bilemiyorum bu fenomenlerin tanıttıkları kıpkırmızı bu pekmez gibi
Mrvnr55 2620 ani sağ sola dönüş kalkışta bi sancılanma oluyo bendede ben hala doktor beğenemedğm hep ilgisiz doktorlara denk feldim adam akıllı bilgi de vermiyolar
Ssmdk 2620 rahim büyümeye devam ettiği için arada böyle olması normalmiş. Ama dayanılmaz bi şey olduğunda gel demişti doktorum
Ssmdk Mrvnr55 siz hakiki karadut özü kullanıyorsunuz muhtemelen şeker ilavesi de olmadığı için öyle geliyor olabilir. Diğerleri renklendirici ve şeker içeriyor
Su_Ada123 Geçen hafta perşembe 6+ 4 dediler bu perşembe de 7+1 dedi aynı doktor ben anlamıyorum üç günlük büyüyememiş mi😔
Mrvnr55 Su_Ada123 bana ilk hafta 5 haftalık dedi devlet sonra özele gittim 1hafta sonra 5.5buçuk anca dedi kalp atışlarını da duyamamıştık ama gördük haftaya tekrar çağırdı 1hafta sonra gittiğimizde kalbini duyduk çok şükür ve 7haftalık dedi bende anlamadım geçen hafta 5-5bçk diyen doktor 7dedş🤣🤣
Mrvnr55 Su_Ada123 daha erken diye düşündüm ben şimdi devlette başka bi doktor denicem bakalım neler söylicek