Aylaa123 Ruzgar87 dediğim gibi fiyatlar hakkında bilgim yok özel sağlık sigortam için ödemiyorum ücret ama evet sürekli zam geliyor ben doktorumdan memnun olduğum için devam ediyorum yoksa büyük ihtimal medikale giderdim
Nslhnyyl Aylaa123 gebelik teminatınız mı var? Bizimde özel sağlık sigortamız var ama gebeliği karşılamıyor. Muayene ücretini bile ödüyoruz
xdidemk Pelin4160 Rutin muayene be kontrol için başından beri bülent serdar san’a gidiyorum çok memnunum çevremde giden çok arkadaşım var hepsi memnun, detaylı henüz yaptırmadım canım
Gzd5 Ruzgar87 doktoru bilemem küvete giren bebekler hastanenin ihmali sonucu öyle oldu doktorluk birseg var mi bilmiyorm
Aylaa123 Nslhnyyl benim sigortam tam teşekküllü içinde gebelik doğum herşey var sınırsız muayne hakkı ve geçmiş hastalıklarıda kapsıyor . Tamamlayıcı sigortaysa sizinki onların içinde gebelik teminatı yok karşılamaması normal
ebrarsamet_ Cns001 doktorun ismini hatırlayamıyorum, bilgi almak için aradığımda perinatoloji uzmanı bir kadın doktorun adını vermişlerdi, detaylı ultrasonuda o yaptı ama verdikleri evrakta erkek bir doktorun adı yazıyor o yüzden bilmiyorum 🥲