sevval_58 Merhaba gebze Medical park hastanesinde aslıhan hanıma giden oldu mu hiç memnun kaldınız mı
KaderCenkPera Gzd5 Bir bana çok kötü davrandı çocuğun 6 parmağı olduğunu söyledi ama eninde değildi bir dahaki gelişinde bakalım dedi bir ay sonra gittiğimde hatırlattım ayağına bakacaksınız diye bana verdiği cevap uğraşamam şimdi 😔
qusel Pelin4160 evet uygun ve iyi bir Dr. Zeynep Kamilin hocalarından.ben çok memnun kaldım. Radyolojiye o paraları vermek istemedjm
Melikeex Pelin4160 çayırova derman tıp merkezi 1600 dü en son 45 Dk 1 saat bakılıyo cok guzel ilgileniyorlar
[silindi] Melekt CD vermişlerdi raporla beraber bir de ultrasondan birkaç fotoğraf. Gerekli bilgilendirmeleri yaptı sorum olup olmadığını da sordu. Memnundum ama 5300₺ mi ne aldılar yani, fiyattan memnun değilim 😅
Ruzgar87 [silindi] Ben aradım Ali Rıza Esmer 4000 tl dediler Gökçe hanima bilgi vermediler kayıt açtılar sonra bana bi telefon numarasi verdiler asistaniymis ordan bilgi alabilirsiniz dediler.
ebrarsamet_ Ruzgar87 kadın bir doktor vardı perinatolog, ama sisteme radyoloji bir erkek doktor olarak girmişler o yüzden ismini hatırlayamıyorum maalesef
Ruzgar87 ebrarsamet_ Aradım müşteri hizmetleri kayıt açıyor sonra başkası dönüyor. Reyhan Ayaz mis adi doktorun. Perinatolog mus. Sonra onu biraz araştırdım ama pek de güzel yorumları yok😂
ebrarsamet_ Ruzgar87 aynı doktordur sanırım ama ben memnun kaldım eşimle birlikte gittik çok güler yüzlü espirili biriydi 30dk baktı her şeyine
Ruzgar87 ebrarsamet_ Devletteki yorumları kötüydü burda da birkaç kişiden kötü yorum gördüm tek güzel yorum size denk geldim şansınıza ☺️
Ruzgar87 Aylaa123 Size doğum ücreti ne kadar söylendi? Bize 21 dendi ama Şubat a geldiğinden degisebilir de.