Ayse_2807 Pelin4160 ben özel muayenesi olan Mevlüt Akın Azmana gidiyorum salı günü kontrolüm var detaylı ultrosonu kendisi yapmıyor yüzyıl Hastanesi’ne yonlendirecegini söyledi memnun değil misiniz ondan arkadaşlar ona göre gideyim birde esimizde girebiliyormu bebeği gormeye
Aylaa123 Ayse_2807 yüzyılda yaptırdım ve memnundum sadece eş alıyolar onun harici kimseyi almıyolar ve çocugunuz varsa çocuguda kabul etmiyolar bilginiz olsun
Ayse_2807 Aylaa123 çok teşekkür ederim görüntü kalitesi nasıl peki birde beni mikili test riskli çıkmıştı başka test yaptırmadım gebeligi sonlandirmayacagim için atrintilida belli olurmu acaba?
Gzd5 Medikalpark Ömer hocaya gidiyorum normalde ama detayliyi o yapmadığı için ahmet rıza esmer hocaya gittim detayli icin. inanılmaz ilgilendi göremediği şeyler için defalarca tekrar çağırdı tek tek hepsini açıkladı çok memnun kaldım
Pelin4160 Gzd5 bi arkadaşımda ona gitmişti memnundu Ahmet beyden ikinci kez girdiğinde bebekte sorun çıkmıştı ilkinde tam.gorememis
KaderCenkPera Gzd5 Bir bana çok kötü davrandı çocuğun 6 parmağı olduğunu söyledi ama eninde değildi bir dahaki gelişinde bakalım dedi bir ay sonra gittiğimde hatırlattım ayağına bakacaksınız diye bana verdiği cevap uğraşamam şimdi 😔
Gzd5 Pelin4160 vallahi ben hamilelik planliyordum dr ariyordum ozamanlar yüzyılda Koray hocayı düşünüyordum hatta, yaklaşık 9 ay önce. Arkadaşlarım uyarınca içime sinmedi ve medikalparki seçtim 8 ayligim suan
Aylaa123 Ayse_2807 zaten bebekte bir sıkıntı varsa doktor söylüyor . Görüntü kalitesi iyi ekrandan gördüm ben çıktı alamadım çünkü bebeğim sürekli yüzünü kapattı onun için ultrason kağıdında nasıl olur bilemiyorum ama eşiniz giricekse ekrandan resimde çekersiniz birde cd veriyor zaten çektiklerini evdede izleyebiliyorsunuz
qusel Pelin4160 ben buralarda çok araştırdım en uygun Çayırova tıp ve derman tıp. Ama kendim Ümraniye’de Erbil cakarda yaptırdım kesinlikle öneririm marmarayla ulaşım rahat aracınz yoksa.. Burda radyolojiye vereceğin para ile iyi bı Dr da yaptır derin