Kizimveoglumm Cansusamasti aynen valla jersey ona borçluyuz güzel bir uygulama seviyorum ama reklamda olmasa daha hoş olacak 🤣
Cansusamasti Kizimveoglumm evet cok guzel bir uygulama hele o mesajlar beni kendine daha cok aşık ediyor ❤😊
89287672541 Kizimveoglumm siz burdami hesapladiniz ben inanmiyorum burda 6 hatta 7 yaziyor doktorlar ultrasonda 5 haftalik dediler
Kizimveoglumm Cansusamasti gelen mesajlar benide çok etkiliyor valla sanki gerçekten konuşuyoruz gibi bir his oluyor 😍😍😍
Naz qqulsum55 bence de. 34. Hafta kaç günse o 35-in içindeyim. 35-e geçtim gibi söyleniyor. Çünki 34 artık bitti)) 35 tamamlanmadı ama birkaçgüne o da olacak. Yani böyle.
qqulsum55 Naz sende benim gibi düşünenlerdensin yani canım bi hafta fazla olsun da hemen doğuralım😂😂😂
Kizimveoglumm Cansusamasti ilk allaha şükür rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın gerçekten çok güzel bir duygu 😍😍😊😊😊
Kizimveoglumm Cansusamasti sağlıkla alalım kucagımıza inş günlerde geçmiyor bazen doğurmak istiyorum 😊
Cansusamasti Kizimveoglumm amin insallah sağlıkla gelsinler tek isteğimiz o 😊 bazen zaman çok çabuk geçiyor çok düşünüp işin içine girince de hiç geçmiyor 😂