qqulsum55 Kızlar bebeklerinizin haftasını söylerken neye göre söylüyorsunuz mesela biz 34+2 yiz bu durumda 34 haftalık mı oluyoruz yoksa 35 haftalık mı
Naz qqulsum55 bence de. 34. Hafta kaç günse o 35-in içindeyim. 35-e geçtim gibi söyleniyor. Çünki 34 artık bitti)) 35 tamamlanmadı ama birkaçgüne o da olacak. Yani böyle.
YagmurAnnesi qqulsum55 Ben de bi ara kac haftalik dediklerinde 6+4 dedim dedim de 😂😂😂 10 haftalik mi dediler ben şok 😂😂😂
Eysaa qqulsum55 canım. Bende 34+2 aynıyız yani ..34 bitti 35 girdik 😊 35. Haftam diyebilirsin yanı ..
qqulsum55 Cansusamasti doktorum da hep yeni haftayı söylüyorda o yüzden kafam karıştı canım ona kalsa 35 haftalığım yani🤗
qqulsum55 Kizimveoglumm ama mantıklı olan 27 demek değil mi canım 26 bitmiş sonuçta hatta iki gün geçmiş üstünden😂😂
Cansusamasti Kizimveoglumm yanı o kadar da farketmiyor ayrintiya gerek yok çoğu kisi haftadan anlamiyo 😂 kac aylık onu soyle sen diyorlar😂
Kizimveoglumm Cansusamasti hahaha aynen valla ay söylemek bir nevi daha iyi 😊 ilk başlarda valla bende haftadan anlamıyorum sonradan öğreniyor işte iş başa düşüyor 🤣🤣🤣
Cansusamasti qqulsum55 hmmm vallahi bilemiyorum bende çok bir bilgim yok Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah az kalmis sizin😊
Kizimveoglumm Sibel 28 hafta zaten yedi ay oluyor sen 7.buçuk aylıksın 🤣🤣🤣 beynim eror verecek birazdan kafam karışıyor ama doğru söyledim sana 28 hafta 7 ay oluyor sen 30+olduguna göre 8 aya doğru gidiyorsun o yüzden 8 aylıkda desen bile olmaz soranlara 🤣🤣🤣
YagmurAnnesi Sibel 30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz. 7 Ay 3 günlük canım 😊
Cansusamasti Kizimveoglumm aynen öyle ben hep hafta hesabı yapyrm happy mom sagolsun hersey yazıyor 😊
Kizimveoglumm Cansusamasti aynen valla jersey ona borçluyuz güzel bir uygulama seviyorum ama reklamda olmasa daha hoş olacak 🤣