Pembesarelle2
İlk testlerim bunlar değil aslında ama hamile olduğumu öğrendiğim testlerim bunlar. 🙂
Geçen sene 30 ekimde test yapıp hiç beklemediğim bir şekilde, olması mucize olduğu halde hamile olduğumu öğrenmiştim. Hiç beklemememin ve mucize dememin bir kaç sebebi var. İlki korunuyor olmamdı. Evlenmeden iki ay önce doğum kontrol hapına başlamıştım. Evlendikten bir ay sonra Eylül ayında, reglimden bir hafta sonra bir kanamam daha olunca şüphelendim test yaptım ve pozitif çıktı ama imkan vermedim birde erken gebelik testi yaptım o negatif çıktı. Olmasına imkan vermediğim için ilk testin yanlış olduğuna karar verdim. Ekim ayının başında eşim yurt dışına gitti. Evimiz orada olduğu için ben ise vizemi bekliyordum. Bu süreçte çok zor şeyler yaşadım. Eşim gittikten bir hafta sonra rahim ağzı kanseri şüphesiyle biyopsi olmam gerekti. O haftanın başında bir erken gebelik testi daha yaptım ve negatif çıktı. 5 gün sonra da rahim girişi uyuşturuldu ve parça aldı doktorum. Çok ağır bir hastalık geçirdim ve antibiyotik kullandım. Dişimdeki dolgu kırıldı ve kanal tedavisi yaptırmam gerekti. 10 senedir baktığım, büyüttüğüm evladım dediğim kedimi kaybettim. Bunların hepsi iki hafta içerisinde oldu. Bu iki hafta içerisinde reglim gecikti eşimle imkan vermememize rağmen, eşimin için rahat etsin bir test yap demesinden sonra test aldım. Ve işte yaptığım testler bunlar. Baya uzun olmuş kusura bakmayın hikayemi yazasım gelmiş. 🙂 Sonuç olarak oğlum şu an iki aylık oldu bile. Bazen mucizeler çok güzel oluyor. 🙂