Melisa_kznsl staRmama anladım cevabınız için teşekkür ederim bende bugün 9600 le öğrendim de merak ettim ne kadarlık acaba diye
Hul3010 Pamuk oğlumu 1602 şuan hamileyim 88.5 la öğrendim daha öncede düşük vardı onu da 21.5 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tez vakitte 🥰
97-Mucize Pamuk 3496 gibi bir şeydi sanırım. 27 sinde regl olmam lazımdı 24 ün de erken gebelik testiyle öğrendim sonra bekledim ayın 5 in de doktora gittim keseyi göremedim ama betayla kesinleşmiş olmuştu.
Gebesasli Moz şans olmadı maalesef hamile olduğumu bilmediğim için taşınma esnasında ağır kaldırdım ve kanamam oldu ne stressler yaşadık :(( erken öğrenmek en iyisi asıl siz şanslısınız erken öğrendiyseniz kendinizi korursunuz dikkat edersiniz en azından :))
lilyum_ Moz hayır canım kalbi durmuş gelisimi 6. Haftada kalmış dediler. Kürtaj oldum. Ama ben hic kalp atışını duymadım bile. Beta değerim de artıyordu ama yavas artiyordu 2 katı degildi. Bak atıyım değerlerimi 11 ocak 91 15 ocak 312.6 23 ocak 1316 24 ocak 1746 26 ocak 2842 30 ocak 4954
Gebesasli Moz hiçbir gebeliğin sonu belli değil ki allah hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmak nasip etsin. Başlı başına stresli bir süreç hem de güzel bir süreç. Ben de sorunsuz kanamasız risksiz gebeliklere cok özeniyorum, bizimki biraz zor geçiyor
MollyCo Hhh03 vallahi aklima gelmedi degil biliyo musun? Pazartesi gidip diyecegim ki o okulu sen bi daha oku😂
PelinMns Demetzzz merhaba ben 230la ögrendim snra 5030 fırladı 5haftalıktı siz kac haftalıktınız benımde betam ikiz betası olabilirmiş sizin bebiş ikizmi💖
minikbebegim06 papatya_hy ben sadece ilaç ve iğne kullanmıştım iğnenin 10.günü testte çift çizgi olmuştu ama biraz bekleyince olmuştu emin olamamıştım ertesi gün tekrar test yaptım yi e ciftti 10. Gün benim pozitifti şuan 14 haftalik olduk inşallah sizinde öyledir bebeğiniz sizinledir 🤲❤️