2209 Gizemx20 ben de çok şey yapmıştım ağır da kaldırdım iş de yaptım bir dünya şey yaptım ve adetim bir hafta geçti önce test yaptım pozitif çıktı bir gün sonra hastanede kan verdim 1370.3 çıktı ne oluyor yani dedim doktor gebelik var dedi 5 haftalık falanmış şok olmuştum 😂
Gebesasli Pamuk ben 7+3 günlük gebeyken öğrendim beta falan bakmak bir kemara dursun öğrenir öğrenmez hemen hastaneye gittik ilk muayenede kalp atışını dinledik 😂😂
Annelikmghb Pamuk 2 gün gecikmeyle testim pozitif di bigun sonrada betahcg 105 ogrendim 22 haftalik olduk şükür 🥹 isteyen herkeze nadip etsin
Elsa57- Pamuk 2400 lerle ogrenmistim bende değer artışına bakmadım sonra yüksek olunca zaten şuan doğuma son 8 gün 😍
Gebesasli Moz şans olmadı maalesef hamile olduğumu bilmediğim için taşınma esnasında ağır kaldırdım ve kanamam oldu ne stressler yaşadık :(( erken öğrenmek en iyisi asıl siz şanslısınız erken öğrendiyseniz kendinizi korursunuz dikkat edersiniz en azından :))
lilyum_ Moz ilk bebekte cok az artıyordu. Ama bu bebekte 2 günde bir kan verdim. 38-96-267-548 şeklinde artış oldu. Ama ilk 3 değeri aynı hastanede akşam saatlerinde verdim. Son değeri farklı bir hastanede sabah verdim
Canan0305 Annelerin selam. Başta 16 haftalıkken kesin kız dediler 19. Haftada kesin erkek dediler. Kordon mudur erkek midir annelerim yardımcı olur musunuz ❤️❤️🌸🌸