Nergizos Babyloadinggg ben de bugün 5+4 um canım. Keseyi 5+0 da görmüştük vaginal olarak. Çarşamba günü bebeği görmeye gideceğiz inşaallah. O gün 6+1 olacagim
Nergizos lilyum_ ben de 6+2 de gitsem kalp atışı duyulur mu acaba? Dr mu dedi canım sana 3 gün sonra gel duyarız diye
lilyum_ Nergizos yok doktor normalde haftaya cumartesi icin gün vermistiama tatile çıkacağımızi söyledik. O da tatile cikmadan gelin bakalım dedi o yüzden salı gideceğiz insallah duyarız
Dryfrmzz25 Nergizos ekrandan görünür belki ama dinletmeyebilir canım duyulmaz diye bizdede dinletmedi ekrandan gördük
Poyraz20_ Merhaba iyi günler bata göre 3 gün oldu geçmiş görünüyor düzenli adet olurum dün test yaptım pozitif çıktı bnde kan pıhtılaşma sorunu var pazartesi doktora gideceğim geç kalmış olurmuyum iğne vurulmak icin
Nilnil3535 Poyraz20_ korkmayın ben 4+2 gibi kullanmaya başladım doktorum keseyi gördükten sonra da başlasak olur demişti
Nergizos Poyraz20_ sıkıntı olmaz canım. 5 gün gecikmeyle 3600 betayla öğrendim drumu aradım. Hemen oksapara baslatti
Dryfrmzz25 Hasret18ayaz 6+6 haftalık olduk keseyi gördük 5+4 de 6+4 de de kalp atışlarını ekrandan gösterdi doktorum önümüzdeki hafta sonu gelin dinleteyim dedi inşallah herşey sağlıkla ilerler☺️ bel ve karın ağrısı dışında pek belirtim yok
Hilalllkk Hasret18ayaz 5+4 teyim dün gördüm geçen hafta cuma ilk görmüştüm 4.65mm idi bu hafta 10.07mm olarak ölçtü doktor dedi ki 15 olmasını beklerdim yavaş büyümüş biraz korkuyorum kahverengi regl gibi akıntım var 6 gündür aktif kanaman yok dedi doktor ama yine de korkuyorum 🥺
Nilnil3535 Poyraz20_ olmaz içinizi ferah tutun keseyi gördünüz mü kaçıncı haftadasınız doktora tedbir almak istediğinizi söylerseniz iğne verir bana hap yeterli dedi sonra başlarız dedi ben kendim istedim sonra iğne yazdı daha önce kaybım olduğu için