Salihaa16 Salihaa16 aynıyız ben de 5+1im belirtiler aynı belki cinsiyette aynıdır 🙏🙏 bursadayım ben. İlk cocugunuz mu
Salihaa16 Ysahin korkutmayın beni yaaa benimde kızımda gayet guzel gecti su an 5 haftalığım bir seyim yok ama umarım kotu gecmezse 🙏
sevgi_bidak Salihaa16 olabilir ben yaşadığım gebeliklerde duymadılar onun için söyledim ama olabiliyor tabi
Oyleliseyler BabyAAO beta 1500 yükseldiğinde kese görünüyor. Benim Salı günü 1457 idi beta cuma günü gittim kese göründü haftaya kalp atışını duymak için tekrar çağırdı
BabyAAO Oyleliseyler ikinciye bta vermedim pazartesi gidicem kontrol için çarşamba 743 çıktı üç gün geçti yükselmiştir diye düşünüyorum🙏☺️
prensesimveannesi Hasret18ayaz 5+0 daha yeni öğrendim salı gününe ramdevu aldım bakalım 5+3 olacak inşallah keseyi görürüz 🥰🤲🏻
Mrymgn Merhaba ben de pazartesi günü gittim 12 mm kese oluşmuştu doktor kac haftalık oldugunu söylemedi. İki hafta sonraya gün verdi. Kese kac mm olunca bebek görünüyor?
Tugceesss Ben 6+3 te öğrendim şuan 7+0 rım ve doktora gitmedim daha. İkinci çocugum. Beta değerim 10.000 çıkmış. Bana çok yüksek geldi
Hasel0503 Tugceesss ayniyiz seninle bende 6+3 de gittim hastaneye haftasiyla uyumlu ve kalp atışıni duydum narindi ama daha kalp atisi hizli degildi bu persembe tekrar gidicem kontrole. 6+3 den daha onceki gunlerde test verdim 7000 di bence normal beta degerin
prensesimveannesi Kızlar 5+0 alt karında kasıklarında ara ara ağrı sızı oluyor normal mi acaba bel ağrım çok 🥹
Zhra42 Dilekulgtt İnşallah canım sen ne yaptın bilahare gittin mi doktora sen devlete mi gidiyorsun özele mi