Kızlar merhaba. 18ağustosta evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Ertesi gün acile gidip kan verdim hcg 50.8 çıktı. Henüz kadın doğuma gidemedim. Çarşamba randevum var. Adet belirtileri ve baş dönmesi dışında ara ara sıcak basıyor ateşim çıkıyor sanki alev alev yanıyorum. Normal mi? Sizde de oldu mu?
4,5,6,7 Haftalık Hamişler💙
Glsmdnz bende aynı problemleri yaşıyorum baş dönmesi ayağa kalktığımda göz kararması
Kbrabrkci1_ şuanda da var çok aşırı sıcaklanıyorum ateşim varmiş gibi. İçimde bi alev topu var gibi
Salihaa16 alttan baktı doktor onu da anlamadım da karnimdan hiç bakmadan direk alttan baktı ama çok şükür keseyi gördüm
Glsmdnz pazartesi günü öğrendim hamileliğimi gece terlemesi çok oluyor hormon değişikliğinden galiba
Bugün 6+1 deyim 3 gün önce evdeki testle öğrendim.Pazartesi beta hcg baktircam aile hekiminde salı günü de ilk kadın doğum muaynem olacak inşallah güzel şeyler duyarım.3 hamileliğim biri 8 haftalik ikizler karnımda öldü,diğeri diş gebelik geçirip kürtaj olmuştum 😢
Hasret18ayaz biz de 5+2 de keseyi gördük şimdi 5+4. Haftaya kalp atışı için gidicez. Ben de belirti yok henüz ☺️
Babyloadinggg maşallah sağlıkla kavuşun inşallah
Bende 5. Haftayim kalp atışı için 3 hafta sonraya randevu verdi doktor. Daha erken de öğrenemez miyiz çok heyecanlıyım hemen kalp atışını duymak istiyorum
Bata göre 8+1 ama birlikteliğe göre 6+2 fln. Geçen hafta gittiğimde kese ve plasenta göründü Dr iki hafta sonra gel dedi . Endişelenecek küçücük birşey bile söylemedi. Perşembe kontrol var bakalım inslalah bebeisi ve kalbinizde dinleriz
Kızlar 3 gün önce 74.88 di bugün 163.2 olmuş iyimi artış sizce
Belirti olarakta feci bir baş ağrısı ile mücadele ediyor.3 gündür. Göğüslerim.baya hassaslasti. Midede boşluk hissi oluşuyor ve gaz var .
Hasret18ayaz iki katından az ama ilk zmanalar böyle olabiliyor.
Aserpil iki katından az değil ama ortalama 200 falan bekliyordum
Hasret18ayaz bence gayet iyi 2 gun sonra tekrar verdiğinde yükseldiğini görürsün