Hasret18ayaz Kızlar nasıl gidiyor keseler görüldü mü kalp atışı falan belirtiler varmı 4+3 olduk biz belirti yok göğüs ağrım vardı oda geçti 5+2 de kese görmeye çağırdı doktor
ecemeric95 Hasret18ayaz selam 🙋🏼♀️ bugün tam 6 hafta olduk. Keseyi geçen hafta çarşamba gördü doktorum. Önümüzdeki cuma da inşallah kalp atışı için çağırdı. Bakalım hayırlısı. Benim 2. Bebişim olduğu için eskisi kadar sabırsızlık yok henüz. Eminim kalp atışını duyduktan sonra yavaş yavaş o heyecan yüklenecek ☺️
Rumeysa_01 Hasret18ayaz ara ara baş donmesi kasık ağrısı oluyor canım ama iyiyim bende 5+2 de keseyi görmüştüm şuan 6+4 olduk 3 eylulde kontrolüm var inşallah bebisimi görür kalp atışını duyarim 🥹🤲🏻
Salihaa16 Hasret18ayaz ben de sizin gibiyim 5 haftalık ve belirti yok henüz ara ara kasık ve bel agrım oluyır bacagım da kasma oluyor o da surekli degil
Hasret18ayaz ecemeric95 benimde 2. Ama aşırı heyecan var 19 Haziran’da kürtaj oldum onun etkisi galiba korku ve panik halinde yım
simge201 ecemeric95 ben bugün 6+6 haftalığım. Alttan baktı doktor. Hem keseyi gördük hemde kalp atışını duyduk çok şükür
ogul_can Hasret18ayaz merhaba bende 3 temmuzda kürtaj oldum siz kürtaj dan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba
Tgb_smh 6+3 keseyi gördük kalp atışı için 29 unda randevum var.Mide yanması ve bulantı var.Kara kara düşünüyorum bunca zaman böyle nasıl geçecek diye 🤦🏻♀️
Hasret18ayaz Tgb_smh zor oluyor ama bitiyor bebeğini kucağına aldığında çektiğim cefanin canı sağolsun diyorsun
Aserpil Tgb_smh bende geçen hafta gittim kese ve plasenta göründü 29 u benimde rahdevu var bakalım ne olacak. Rabbim korktuğumuz ile karsilastirmasin
Kbrabrkci1_ Merhabalar Dün doktora gittim beta hcg 406 çıktı haftasını soylemedi keseyi görmemiz lazım dedi sizin beta hcg kaç acaba
Hasret18ayaz Kbrabrkci1_ 406 da kese görünmez 2000 üstünde görünüyor kese kanı ne zaman verdiniz ben çok erken öğrendim 18 Haziran’da beta 26 di en sin 21 Haziran’da 74.88 çıktı az önce yine verdim sonuç bekliyorum
Seciiill Kbrabrkci1_ geçen perşembe günü 414 çıktı cuma günü doktora gittim keseyi gördü cuma tekrar kontrole çağırdı Herşey normalmiş çok minik olduğu için alttan muayene etti şuan 5+5iz ❤️
Kbrabrkci1_ 19 ağustos Pazartesi günü 37 çarşamba günü 166 dün yani cuma 406 çok küçük öğrendiğim için süreç yavaş dedi doktorum
Hasret18ayaz Kbrabrkci1_ sizin artışlar gayet iyi bence benim 18 Ağustos 26 21 Ağustos 74 24 Ağustos 163 sanırım biraz az artıyor yine
Seciiill Kbrabrkci1_ ben Salı vermiştim kanı sonuç perşembe günü çıktı 414 dü cuma doktora gittiğimde salıda cumaya 1500lere çıkmıştır dedi keseyi gördü hatta Herşey yolunda dedi
Salihaa16 Salihaa16 aynıyız ben de 5+1im belirtiler aynı belki cinsiyette aynıdır 🙏🙏 bursadayım ben. İlk cocugunuz mu
ByanAktas Salihaa16 6. hafta da benim ultrason da sadece kese gözüktü doktor bebeği göremediği için alttan muayene etti o zaman bebeği de kalp atışını da duymuştum 🥰
Rumeysa_01 Salihaa16 alttan baktı doktor onu da anlamadım da karnimdan hiç bakmadan direk alttan baktı ama çok şükür keseyi gördüm
Bir_nazenin01 Merhaba bugün tam 6 haftalık olduk keseyi gördük kalp atışı içinde haftaya salı gideceğiz inşallah 🥰
Zeynep3 Hasret18ayaz ben hamileliğimi çok geç öğrendim 😀 öğrendiğimde direkt kese oluşmuş kalp atışını duymuştum . Öğrendiğimde 6+0 dı haftası .
Kbrabrkci1_ Haftaya umarım kese oluştuğunu görürüz 2. Hamileliğin ama hersey başa sardı hepsini unutmuşum 😊