DENIZ_55 H_38 gittim bugün doktora çok şükür bebekte gözüktü kalp atisida duyuldu hersye normal 6+3 haftaligiz rabbim bunu kucagima almayi nasip eder inşallah
prensesimveannesi 5+3 bugün minicikte olsa keseyi gördü doktorumuz 🥹🥰 haftaya tekrar görmek istedi 6+3 de inşallah kalp atışınıda duyarız 🥹
Citirmom Hasret18ayaz benim geçen hafta kesem göründü, iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Bende aşırı yorgunluk halsizlik var, Ara ara karın ağrısı oluyor. Göğüs hassasiyetim var ama bi tık daha azaldı ağırısı. Siz de nasıl belirtiler?
Hasret18ayaz Citirmom ara ara kasık ağrısı var göğüs ağrım azalmış durumda birde sabahları aç karna mide bulantısı başladı birkaç gündür onun haricinde suanlik birşey yok
Citirmom Hasret18ayaz mide bulantısı bende de başladı ama öğürme vs şeklinde değil. Kusma yok. Sadece ağza salya dolması ve mide bulantısı şeklinde sizinde böyle mi
Bir_nazenin01 6+3 ten selamlar 3 eylül de randevum var kalp atışı için inşaallah yaklaşık 7+4 oluyor umarım duyarız 🤍
Hasret18ayaz Citirmom bendede sadece öğürme oluyor tek seferlik sonra geçiyor ilk gebelifimde çok bulantili ve kusmali geçmişti bakaljm
Ddd4 Dün kan verdim 375 ti sat a göre 5+1 ama ilişki tarihine göre 4+3 yarın yeniden kan vereceğim. Sizce cuma günü kese görünür mü?
Moz Ben de bugün 4+5 oldum mutsuzum.Çünkü betam düşük,rahmimde hematom olmuş ve sağ yumurtalığımda kist varmış.Çok şükür iyiyim kanamam ağrım vs yok ama beta canımı çok sıkıyor hamileyim diyemiyorum o nedenle
Seciiill Nergizos hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah olumlu pozitif sonuçlar alırsınız bende çok heyecanlıyım aynı zaman da korkuyorum yarın benimde haberdar et bende biraz rahatlayayım
Nergizos Seciiill inşaallah canimm. Bugün gittim. 17 mm olmuş kese. Yolc saçı gördük ama embriyo yoktu daha. Erken mi acaba. 6+1 im