Dilekulgtt Zhra42 evet cnm bizim kiz biraz eringen onla pek bi yere gidilmiyor acikcasi sende haber ver 🥰
Nergizos Seciiill benim de geçen sene 8 haftalık düşüğüm oldu kalp atışı hiç oluşmadı. Bugün 5+5 im ben de. Keseyi gördük şimdilik. Çarşamba tekrar gideceğim
Seciiill Nergizos hadi hayırlısı olsun 1 güncük fark var aramızda bende cuma gideceğim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
mrp2023 Nergizos canımm yeni gördüm hamileymişsin cok sukurrrr Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🥹🥰🥰🥰
Nergizos Seciiill aklım hep onda. Merak ediyorum acaba kese büyüdü mu yolk sac oluştu mu elimden gelse her gün giderim USG ye ama öyle olmuyor işte
Hasret18ayaz 4+5 olduk sabirsizlaniyorum ve korkuyorum 2 gündür alt karın ağrım ve hafif hafif mide bulantılarım başladı bu kadar erkenmi oluyordu sizce
Fatmadrama Ben 6+1 I’m. Bu sabah ilk kez alt karnımda 2 3 saniyede bir kalp gibi atan kramp oluştu z 5 dk falan devam etti. Daha önce yaşayan var mı? Rahim büyümedi kaynaklıdır diye düşündüm ama sorayım dedim
Y_M_R Hasret18ayaz merhaba benim ilk hamileliğim olcak 🥹🌸 şuan 8ci haftaya giriş yapıyoruz 6cı haftada keseyi görmüştük ama altan bakmıştı doktorum ben göbüşten bakar diye tahmin etmiştim 😅 bu perşembe kalp atışını duycaz ve heycandan şuracıkta bayılabilirim 🐣😁
sevgi_bidak Salihaa16 olabilir ben yaşadığım gebeliklerde duymadılar onun için söyledim ama olabiliyor tabi
Moz ikincibaharrr İki günde bir en az %60 artması gerekiyor Ona göre hesap yapın iyi bence artış kese görünür
Seciiill Nergizos hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah olumlu pozitif sonuçlar alırsınız bende çok heyecanlıyım aynı zaman da korkuyorum yarın benimde haberdar et bende biraz rahatlayayım
Nergizos mrp2023 ay canım benim sağolasın aynen bir sürpriz oldu. Biz transfer planı yaparken 🥰 şimdilik sadece keseyi gördük. Düşük öyküm olunca da korkuyorum inşaallah sağlıcakla ilerliyordur. Allhum isteyen herkese nasip etsin inşallah