Dlkkdr6431 QueenMomm benim de 2-3 güne kadar sabahları Miğdem bulandı gündüz vakti de olmuştu galiba psikolojik 🤷♀️ biz düşündükçe hayal kurdukça hamile kalmayı bekledikçe maleef olmuyor 😔
QueenMomm Dlkkdr6431 aslında bu ay öyle bi çıkardımki aklımdan ben bile şoktayım hep zevk ile girdim ilişkiye hiç gebelik aklımda yoktu inanın zaten işimde bu ay o kdr yoğunduki işten başka bişe düşünme fırsatım olmadı buralara bile çok gelemedim o yüzden bu aydan bi tık daha umutluyum hayırlısı hepimizin hakkında inşallah güzel haberleri en kısa zamanda hepimiz alırız 🥰🤲🏻
Tysem29 @Dlkkdr6431 Evet çok düşünüyoruz kafamızdan atmamız lazım bu düşünceyi 😔 benim de bat 2 eylül kan verdim dün negatif
Hsnsarem-94 ghostty canım .erhaba ben geçen ay 26 Sina olmustum bu ay güzel şekilde gün aşırı denedim halen olmadım test yapsam çıkar mı göğüslerim fena şekilde ağrıyor kasıklarımda belimde ağrı var korkuyorum adet olurum diye
ghostty Hsnsarem-94 merhaba şuan regliniz gecikti anladıgım kadarıyla. Bir test yapıp bakın isterseniz. Ama testlere de güven olmuyor. Gecikmeniz devam ederse bir de kan testi verin. İnsallah olumlu haberler alırsınız🌸
bkdusunenanne Hsnsarem-94 benimde bat bugündü bende olmadım bende sizin gibi adet olmaktan korkar oldum
bkdusunenanne ghostty benim bat bugündü olmadım düzensiz oluyorum ama programa göre bugündü, aşırı sivilcelenme çok fazla lavaboya gitme kasık ağrısı çekiyorum bi kaç gün önce test yaptım gün geçtikçe pozitife döndü yarın Dr randevum var bakalım