ghostty bkdusunenanne son 3 aya göre bat bugün idi. 2 gün erken geliyordu. Ben yine de 26 sını bat alayım dedim. Beklıyorum bakalım. Ne kadar zor beklemek🥺
GamzeAglmz Adetime 2 gün kaldı bugün çok az kan geldi kesildi devamı gelmedi sabah test yapmıştım ama negatif
aymir_46 GamzeAglmz devamıda gelir o zaman canım bende geçdn ay öyle oldum az bir lekelenme oldu durdu 2 gün sonra adet oldum yerleşne sanmıştım🙁
ghostty GamzeAglmz hiç gelmez ise belki yerleşme kanaması olabilir gözlemleyin bakalım insallah öyledirr
QueenMomm ghostty banada bir hafta var çok zor duruyorum test yapmamak için inşallah hayırlı haberler alırız 😪
ghostty QueenMomm bence bekleyin hem erken hem de negatif görünce insanın morali bozuluyor🥺İnsallah güzel haberler alırız. Sizin belirtileriniz neler 🙋♀️
Hsnsarem-94 ghostty canım .erhaba ben geçen ay 26 Sina olmustum bu ay güzel şekilde gün aşırı denedim halen olmadım test yapsam çıkar mı göğüslerim fena şekilde ağrıyor kasıklarımda belimde ağrı var korkuyorum adet olurum diye
likapaa53 Bat 1 eylül biliyodum kendim uygulamadan bakınca 31 ağustosmuş kasık ve belimde ağrı var birde bu akşam yürürken sağ kasığıma ağrı girdi hayırlısı bekliyoruz🙈
Defnemome Kızlar bende diyer ayın 30 da adetim oldum bugün de adet oldum yani yerleşme kanaması falan da değil Baya karnım ağrıyor ve afedersiniz kahverengi ama şu gibi kanama arada kırmızı oluyor normal mi sizce erken
Dlkkdr6431 QueenMomm benim de 2-3 güne kadar sabahları Miğdem bulandı gündüz vakti de olmuştu galiba psikolojik 🤷♀️ biz düşündükçe hayal kurdukça hamile kalmayı bekledikçe maleef olmuyor 😔
Caglacolak5237 bkdusunenanne benim adetten bir gün öncesine kadar hep negatif çıktı testlerde sadece o gün aşırı silik çıkmıştı. Kan verdim değerim 17ydi