emineeeeee Google yaz çıkıyo nereden alıcağın herkes şehirin merkezinde yaşamıyor birinin canı istese nasıl alıcak ? Nefis diye birşey var ve hamilelikte daha fazla vebali var yapmayın Allah aşkına ya
Tomurcuk18 Krasivyy Herkesin vebaline girdi Allah sorsun hesabını 😒 şaka maka benim canım istemedi ama kim bilir kaç kişi şimdi erik arıyordur yazık günah ya
Mayasey Bişi sorucam bu okuyunca canım çekti, aşerdim diyenler kaçıncı haftada? Ben 20 deyim hiç aşermedim galiba.. Canım arada bişiler çekiyor ama olmazsa olmaz aman illa alıp yemeliyim demiyorum. Ki bu durum aşermeye girmiyor galiba.
Tomurcuk18 Mayasey Bende 22 haftalığım aksama kadar instagramda geziyorum yemek programları izliyorum asermem falan da hiç olmadı.
sususdden Ciciletto keşke canınızın çektiği canınızda kalsa yani gerçekten saçmalık buraya yazdınız elinize ne geçti buldunuzmu turşuyu hayre bişey
Tomurcuk18 Mom89 Yanarım yanayım resim yollayamadı ona yanarım😂 bence elinde öyle bişe olsa anında yollardı. Yine yalan attı🤦🏻♀️
Mayasey Betyy ben aşermiyorum demek ki.. Yemeyince stres olma olayını anlamadım çünkü.. 😂 Bebeğimi hissetmiyorum, aşermiyorum.. hamile miyim diye post açıcam birazdan 🤭
Ilkheyecanim Ciciletto şu erikden bi vazgeçin yaa yeter alan var alamayan var ne ikide bir erik erik diye tutturuyosunuz sizin yüzünüzden duramıyoruz burda aşeriyosanız kendi içinizde yaşayın aşermeyi sizin aşerdiklerinizi bilmek zorundamıyız yaa canımızı çektiriyosunuz!!
Sevdagkm93 Ilkheyecanim bu postu bile bile acmissada o acan dusuncesiz insan ciddi anlamda cani ceken herkezin gunahina girdi allh bunu ona sorucak allh korkusu olsydi dusunurdu korkardi acmazdi postu acan vasifsiz insan eger okuyosan bunuda oku allh bunun hesabini sana sorucak yaptigin terbiyesizlik ac gozluluk
Betyy Mayasey hamilesin canım müjdeeee 😁☺️☺️ herkez aşercek diye bişey yok bende hiç mide bulantısı cekmedi annem cok cekmiş ablamlar cok cekti bana değişik geliyor mesela ☺️