iremd-1798 Feniks evet evet yapıyor bence yeterli kendimi boşuna kasmışım bundan sonra kendi uyansın diye bekleyeceğim ☺️
iremd-1798 Anneoluyorumm00 evet kesinlikle öyle yapmak mantıklı ben çok kastım kendimi dün akşam kendi uyansın dedim öyle de oldu rahat ettik emdi uyudu ben uyandırınca uyumuyordu ☺️
Nurbyk0306 iremd-1798 yenni doğum yaptım hala hastanedeyiz sütüm yok ama 3 saatte bir mama verebilirsin dedi doktor gel gelelim ki kızım asla uyanmak istemiyor zorla icirmeye çalışıyorum ilk zamnlar böylemi oluyordu 2 buçuk sene oncesini unutmusumda😂😂
iremd-1798 Nurbyk0306 evet eve ilk zamanlar bende zorla uyandırıp emziriyordum bir haftada düzene girer bende 7 sene olacak doğum yapalı unutmuşum her şeyi 😅 bu bebeğimle yeniden öğreniyorum 😅
Nurbyk0306 iremd-1798 2 buçuk sene çok uzun bir zaman değil aslında ama unutmuşum yani birde oğlum pek uyumazdi bu sürekli uyuyum isteyince şaşırdım bı 😂 teşekkür ederim inslalah biran önce düzene girer ozaman
iremd-1798 Nurbyk0306 çocuktan çocuğa p ksdar özellikleri fark ediyor ki ikisi de kız çocuklarımın ama ilkte yapamadığım şeyleri yaşıyorum 🥹 girer girer endişeniz olmasın
Muratseyma2015 Benim bebeğim 27 gğn küvezde kaldı orda 3 saatte bir yediriyorlardi eve geçtiğimizde bende 2 saatte bir uyandırıyordum doktor öyle yapma dedi gündüz 3 saati geçmesin gece 3.5 saati geçmesin dedi