Lilaaaaaa 38 haftada yani 6 eylüle sezeryan olacagim. O zamana kadar 3ü aşar mı acaba. Kimsem olmayacağı için ele avuca biraz gelmesini istiyorum giydirirken vs.
zynepyldrm16 Lilaaaaaa bizde 36. Haftada 2700 Gramdık. 48 cm boyumuzdu. Benim de sezeryan tarihim 6 Eylül ☺️ Kilosu bana da az geldi doktora sordum normal dedi . Bilemiyorum sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsun doğduktan sonra alırlar ☺️
Niloyaaaaa Lilaaaaaa çok rahat aşar bol bol muz, yumurta, kaşar,tahin yiyin süt, kefir için inanın farkediyor 2 hafta öyle beslenmiştim çok dikkat ettim hem ben kilo almadım hem de bebeğim 500 gram aldı
M-Urass_Mom Lilaaaaaa Haftalık 250 gram alıyor bebişler normalde. Ultrasonda yanılma payı var tabi ama bebitonuzun alacağı bir 500 daha var 💕
Azra_Mom Lilaaaaaa kızımda 36+5 te doğum yaptım 2980 di kilosu boyuda 49cmdi tutulmayacak gibi değildi yani sizin 3 ü geçer bence
Simge22 Lilaaaaaa canım kefir ve muz tüket ben gebeligimde çok kefir tükettim hala da tüketiyorum 36 haftalığız 2 hafta önce gittim doktora 2587 kg dedi doktor 30 unda tekrar gideceğim bakalım kaç kg olmuş kefir çok sağlıklı iyi besliyor bence denemelisin
BeyzaGnes12 Lilaaaaaa 36 haftada 2800 şu gayet iyi sağlıklı dedi doktor 5 Eylül’de 38+2 de sezeryan olacağım 3 kiloyu geçer diye düşünüyorum
Sedadvc Lilaaaaaa Kimine göre ufak kimine göre değil. Ben çok sevdiğim için kaşar peyniri çok yiyorum. Kilo için yiyebilirsiniz. Gebelik şekeriniz yoksa kavun yiyebilirsiniz. Kırmızı et, keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsiniz. Bunlar bebekte kilo yapıyor. 34+4 te 2600 gr çıkmıştı bebeğim. Bunlara bağlıyorum. Ben de 3500 Gr geçmez inşallah diye dua ediyorum. Normal doğumda zor olur diye. Sağlıklı dogsunlar inşallah.