Eceatar Kızlar Pazartesi 40. Haftaya giriyorum açılmam falan hiç birşeyim yok . 40. Haftada yine açılma olmazda doktor nasıl bir yol izliyor 3-4 cm açılma olmadan da suni sancı verilmiyormuş galiba verilse bile sezaryana dönülüyormuş böyle birşey yaşayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba
Hafizeipek Eceatar ben de senden öğrendim suni sancinin 3-4 cm de verildiğini. Yani hiç açılma olmazsa sezeryan mi ?
Tubagrnc Eceatar ben 40+0 ım hiç açılmam yok sıfır sancı su gelmesi vs de yok ve çocuk 4 kilo olmuş doktorum istersen iki gün daha bekleylim ama zorunlu sezeryana alıcam büyük ihtimal dedi hiç açılma olmadığı için suni sancı vermeninde bi anlamı olmuyormuş
Cismmpoyraz48 Eceatar bana 1.5 cm ile verilmisti ama suni sancı 3 buçuk saattede dogurmustum 3 4 cm die ilk defa duyuyorum 🤔
Eceatar Hafizeipek evet öyleymiş doktora sordum hani haftaya 40 oluyoruz suni sancı verirsiniz diye oda 3-4 cm açıklık olmadan vermiyoruz dedi . Hani verilse bile sezaryana dönülüyormuş boşuna sancı çekersin diyor .
Eceatar Hafizeipek bende öyle biliyordum da netten de baktım da suni sancı verilmesi için 3-4 cm açıklık olması gerekiyor diyor . Verilse bile Doğum uzun sürüyormuş ve sezaryana dönülüyormuş yine ay kafam çok karıştı bilemedim bende 🤨
Eceatar Hafizeipek belki senin doktor öyle demez 🤭🤭😝😝😝 belki benim doktorun canı sezaryan yapmak istiyordur 😬
Kaserimakinim Bnm 2cm acklıgım var 40+2gunlk yatiş verildi serum takldı ama gne acılmadi 2den fzla ama Ağrımda az degişiklk var gbi