melekmi22 Babydua ayağının ulaşabileceği bir noktaya metal bir demir bisey koy onlar genelde soğuk olur gece ayağın yaninca ayaklarını üzerine koy o şekilde uyursun . Hamileyken aklıma gelmemişti doğurduktan sonra çocuğun yatağının kenarlarındaki demire koyuyorum ayaklarımı öyle güzel.geliyo ki ndjdbdb 😅😅
Babydua melekmi22 yatağın yerini değiştirmeden duvara yaslıyordum ferahlıyordu şuan oda mümkün değil 😂😂
denizleo09 melekmi22 tabi herkesinki değil benimki şekerdenmis ben bi kaç haftadır hiç yememe dikkat etmiyordum daha da artmıştı mesela:(
melekmi22 denizleo09 bak olabilir ben genelleme konuştum şeker olmasa da yanıyor valla hamisken. Aman dikkat et kendine önce kendi sağlığın sonra bebiş. Hamileyken can çekiyor biraz dozunu kaçırıyoruz ama çok kaçırırsan tarçınlı yoğurt ye bak iyi geliyor ben biraz tatlıyı fazla yiyince bi soda içerdim bide tarçınlı yoğurt yerdim dengeledigine inanıyorum
denizleo09 Babydua herkes için geçerli değil siz kendinizi korkutmayın. Hava sıcak çoğu insan bu dertten muzdarip bence :(
melekmi22 Babydua tekrar yerini değiştir o zaman 😅😅 cok zordu o alev alev yanma unutamıyorum aklıma geldi yine yandı ayaklarım bak djdbjd
Umayy1 Babydua evet canm benimde gebelikten önce yüksekti hamilelikte bı tık daha yükseliyor o yüzden oluyor doktoruna sorabilirsin yani bana öyle söylendi özellikle hamur işi falan yeyince ayaklarım alev aliyor
Ebru0661 Bende şeker hastasıyım uyuyamıyorum valla aşırı yanıyor aylardır buz aküsü ile yatıyorum iki ayağımın altına koyuyorum bide avuçlarıma ve sabaha kadar 2 kez de değiştiriyorum. Biran önce doğursamda bitse bu ızdırap
Petek35Ozcan Vallah ben ayağıma su sıkıp klimanın soğukluğu ayağıma geldiği gibi uyurum başka türlü uyuyamam😅