Niloyaaaaa Elifsafa bizde bugün 37+0 olduk doktor kontrolüne gidicez sabah sezeryan için gün verir sanırım diye umut ediyorum bebek iriliğinden suyum fazla o yüzden sezeryan olucam 36+0 da 3100 gramdı şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum ☺️
Gizem-kara2334 Benim 37+0suan 36+3te gittim baş geliş pozisyonunda fazla ayakta durma yalnız kalma dedi ama 38+4de gün verdi Çarşamba olucam bende 4eylulde bakalım beklerse sezeryan
Ozgis1s Elifsafa 38+3 üz bizde çarşamba doğum 🥹 38 de gittiğimde 3350 falandı kilosu , az almış bu hafta diye üzülmüştüm ama bakalım kaç doğcak. Tam 39 da olcak doğumum 🥹
Elfidaa- Merhabalar kızlar 36yım bende 37.2 ye gün verdi 38de olsun dedim ama doktorumun işi varmış o hafta başka doktora da gitmek istemiyorum çok mu erken bilemiyorum ilk doğumum 39. Haftaydı
Elifsafa Elfidaa- 3 kiloyu geçmiştir büyük ihtimalle canım 37+0 dan sonra bebekte 3 kiloyu tamamladıysa doktorlar erkende alabiliyor ama tabi anne karnında bir gün bile çok değerli
Sydaglsen Elifsafa bende şu an 37+5 im geçen perşembe gittiğimde kilomuz 3200 dü. Normal doğumu bekliyorum bende demin aklımı aldı bi aşırı hareketliydi aşağı çok baskı yapıyor artık