Rabiul denizleo09 bazen ellerinde kalmayınca fiyat yükseltiyorlar güncel fiyat 5.875₺ merak ettim baktım neymiş öyle diye 😆😆
denizleo09 Rabiul bende eski aldığım linkten siparişlerim bölümünden girip baktım şok oldum nasıl olabilir böyle bi şey diye 😂 Fotoğraf yüklemeyi beceremedim de 34499 yazmışlar saçmalık
Nananan melektb ay bu güzel miş fiyat da ideal bence ama toz torbasız ya o biraz soru işareti bırakıyor aklımda toz torbalı olanlar tozu daha iyi çekmez mi
melektb Nananan ici doldukca boşalt temizle canım benimki de bu torbasiz ben cok memnunum baktin cekim gücü azaldi yeni filtre alırsın değiştirirsin
Nananan Rabiul bende kiwi kablolu dik Süpürge var aman Allahım vicdan azabı gibi resmen ya evi süpürürken içim kıyiliyor resmen bu güzel çekiyor mu birde Fantom var dik kablu oda güzel aslında ama bilemedim acaba onu mu alsam ne varsa eski markalarda var
Rabiul Nananan yani canım kiwi nerde Philips nerde bence bi dene mediamark veya Teknosa da ağır da değil eli yormuyor bir tane daha var ıslak kuru toz haznesi farklı kayınvalidem de var onun ki ağır mesela ama fiyatı daha uygun
Mii Nananan Dyson v15 kullanıyorum çok memnunum ama ekonomik arıyorsanız hem annemler phlips dikey kullandı hem dayimlar dayımlarinki bozuldu anneminkide gırgır gibi oldu tekrar Dyson aldı onlarda arkadaşımda Bosch kullanıyor dikey olarak o çok memnun
Kubrabsyg Nananan bosh serie 8 asla çekim gücü kaybolmuyor. Uzun zamandır kullanan akrabalarım var en az 10 kişi tavsiye üzerine aldım EFSANE
-incila- Black Decker öneririm. Kablosuz benimkisi ama dövücüsünü çalıştırınca ne toz kalıyo ne bişey mükemmel bir makine. Fiyatıda gayet makul bence