leylos01 mcansu evet biliyorum aynur hocayı ya işte imkan el vermiyor ama yine de hastene araştırmasına giriyoruz
mcansu leylos01 numuneyi bende tavsiye etmem açıkçası çevremden de olumsuz çok şey duydum kendim de sorun yaşadım benim için travma numune
mcansu leylos01 3 sene olacak ben doğum yapalı görev yerimiz trabzondu güncel fiyatı bilmiyorum ne yazık ki O zaman sanırım 5 bin falandı
Ubt Ben de Ömer hocaya gidiyorum şuan 37 haftalık oldum sezeryan olacağım 11 eylülde 16 bin denildi bize ama normal doğumu bilmiyorum
leylos01 Ubt ciddi mi ya bize normal 20 dendi ama sezeryanı sormamıştım o daha fazla diye düşünmüştüm şaşırdım şuan
mrvasln Ubt evet gerçekten siz doğum yaptınız mı nasıldı fakülte doktorlar hemşireler ortam temizlik odalar
Ubt leylos01 evet 3-4 gün oldu soralı doktor kağıt yazıp veriyor sekretere soruyorsunuz hesaplıyor ne kadar olduğunu
Ezgidrkkn leylos01 aşırı memnun kaldım ben çok ilgililer ve moral motivasyonu çok yüksek tutuyorlar eğer yakınsanız Karadeniz medikali tercih edin derim
Sehernurrrrr Bende akçaabat devlet hastenesi gamze hanıma gıdıyorum şuanlık memnunum gidenlerin çoğuda memnun