Kimbilirden Dlnoz doğdu mu çocuğunuz bende ygulafer ygulafer Zorlanıyormusunuz “s” mi “Z” mi muhabbetinden çocuğa ömür boyu savaş vereceği bir isim koymak istemiyorum
Arnisa98 Momtsy Uraz ismi urasa göre enerjisi daha yüksek, tek bir harf değişkliği olsa da çok etkiler…. Uraz daha güçlü dominant
ygulafer Momtsy bnde oglumda uraz mi uras mi ikilemine dusmustum sonra soylemesi daha kolay diye urasi sectik soyadimizda isim oldugu icin ikinci bi isim tercih etmedik
hanlnim Momtsy Uraz Yılmaz kulağa daha hoş geliyor. Daha dün bu iki ismi duymuştum, s ile bitince saygınlık sevgi sevecenlik vs z ile bitince yüksek zeka ve analitik zeka oluyor diyordu videoda tabi ne kadar doğru bilmem hiç tanıdığım yok iki isimden de☺️
feride09 Biz de Fikret Uras koyacağız 🥰 Fikret kayınpederimin adı ben de çok kararsız kalmıştım Uraz mı Uras mı konusunda ama soyadımız Aksoy olunca Uras daha iyi olur diye düşündük. Uyumlu oluyor mu sizce söylenir mi kolay
irem88 Momtsy urazınmıydı urasınmıydı birinin anlamı kötü ama hatırlamıyorum şuan ona iyi bak canım biliyorsun çocuklarımızın isminden sorumluyuz iyi araştır koy olur mu
Nurrrr10 Momtsy bence Uras ben de Uras koyacam anlamı da çok güzel şanslı bahtlı demek Uraz telaffuzu biraz zor oluyor hatta Uras gibi çıkıyor