ErvaOzdogan Burun aspiratörü ve tırnak törpüsü harikaymış 😂 Bizde daha cinsiyet belli değilken GS Store dan hastane çıkışı aldık kızımla babası sağolsun 😁 19+1 iz hala öğrenemedik buarada cinsiyeti 🤦🏼♀️😂
Svllkccc Diamondstallion ilk haberden sonra ben değil eşim almıştı hastane çıkış seti bi kaç tulum 🙈 bende hamile olduğumu öğrenmeden hemen önce puffy battaniye yapmıştım bebişe kısmet oldu ❤️ şuan 30 haftalık olduk babamızın aldığı ilk seti vericem hastanede 🥲🥲🥲
Adensah Diamondstallion 27 haftalığım ve çantamız dolabımız evimin detaylı temizliği ve bide kış bebeğiyiz biz eşyalarımız bitti yardımcı olabileceğim bir konu varsa her zaman yardımcı olabilirim güzel anneler 🩷🌸
Asya95 Şuan tüp bebek transferimin 5ci günü.Erkek bebek.Kızıma hamileyken erkek sanıp tişört şört almıştım bide şapka😅Allah nasip eylese 6yıl sonra kavuşacaklar Biberon emzik çorap jilet ❤
sinem93- Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde eşime 5.ayda falan başlarım alışverişe demiştim. O da yok artık çok erken 8.ayda çıkar hepsini birden alır geliriz demişti. Akşamına ikili mavi biberon seti alıp gelmişti. Neyse ki bebişimiz erkek 😅
esdemiralay Diamondstallion Cinsiyetini öğrenene kadar bir şey almadım biraz tedirgin oldum . Ama öğrendikten hemen sonra pembiş takımlar aldımmm . Evlenmeden önce eşim sevgililer gününde kalpli çorap ve bebek oyuncağı almıştı onlarla söylemiştim 🤗❤️