Sumisali_ Diamondstallion ilk kızımda daha 12-13 haftalık falandı bi sürü takım almıştım 😁 19 haftalıkken bebek arabası beşiği ana kucağı ne lazımsa hepsini almıştım.Şimdi ikinciye hamileyim 29 haftalık sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım 🤭 gerisi kalan herşey abladan kaldı doğduktan 6 ay sonra birşeyler alacağım nasipse.
Diyoler Bi bebeğimiz olsun cok istediğim için evlendikten bikaç ay sonra teddy kundak almıstım yumoş yumoş kalın mont gibi bişey. Hamile oldugumu öğrendiğimde de 10-11 haftalıkken anne yanı beşiğini aldım 🥰 nasıl istediysem o mont gibi olanı kullanabilecek bebeğim Allah nasip ederse şubatta geliyor 🥰
Ozlemustunbas1 Diamondstallion ilk zıbın almıştım ben çok merak ediyorum da eşim o zamanlar erken daha almayalım etmeyelim diyordu her seferinde biseyler alıyordum tabi 😂😂☺️
MMehtapceylan Betusmsr biz cinsiyetini çok geç öğrendik 28haftalıktı öğrendiğimiz de hemen o hafta bütün kıyafetlerini aldik internetten sipariş edeceklerimizi ettik😅Şuan 31+6dayız beşiği annmler aldı dün kurduk🤭bi bebek arabası kaldı okadar
ebruucccicek Diamondstallion tatil dönüşü ihraç fazlasj tekstil ürünleri satan bir dükkana denk gelmiştik, 7 haftalık hamileydim , 2 muslin örtü , bornoz , havlu, alt değiştirme minderi, kundak almistim 🤣
Miniklerinannesiyim Diamondstallion 2. Düşündügüm için fermuarlı kundak tulumlarından aldım c hamile oldugumu ögrenince gögüs silikonu aldım cinsiyeti ögrenince de 5li çıkış aldım 🥲
Hasret18ayaz Henüz 4+2 yiz çok erken biliyorum ama bugün babynest almaya kalktım sonra durdurdum kendimi oglumdada öğrenir öğrenmez bimde bebek günüydü hemen birşeyler almıştım battaniye önlük biberon temizleyicisi falan
bcnr8 Diamondstallion bir kaç yıl önce tekstil sektöründe çalışırken ilerde çocuğum kız olursa diye bebek pijaması ayırmıştım. Şimdi 10+2 haftalık hamileyim ama biz eşimle ilk bebek arabası aldık biraz hızlı davrandık nedense 🤣🤣
merveral Sepet puset aldım 🥰 lazım mı kullanışlı mı? değil😂ama bu sezon bebelerinde ilk gözüme çarpan üründü🥰🥰
Nazo77 Birkaç sene önce English homeden dört tane battaniye aldım ince peluş ve örgü iki mavi iki pembe 😅sonra eklenenler oldu tabi şuanlık birşey almadım daha ilk ne alsam bilmiyorum yatak mı kıyafet mi sıralama ne olmalı bilemedim.
Dilekveuzum 5,5 yaşında bir oğlum var onunla gezinirken ısrarları sonucu H&M’den Minnie Mouse ve wonder woman’lı kostüm aldık 😅abisi sayesinde en büyük ihtiyacı karşılandı 😅😅