Ftrhn Hhh03 önceki gebeliğimde emin olmak için bir kez kullanmıştım. Ama artık kullanmıyorum canım akıntım ve ağrılarım zaten çok belli ediyor. Anlıyorum ben.
Ftrhn Hhh03 bir iki kez ovulasyon kullan gününü not et sonra diğer aylar o günlerde kendini bi gözlemle. Akıntı da artış olur, kasık ağrısı olur birde ilişki için daha istekli oluyor kadın hormonlardan dolayı.. özellikle o sıra WC ye gidince kontrol et
MNesemm Hamileannem ya bence beklim çünkü pilanim 30 temuzda direk Dr gidip utrasonda baktırmak olcak fikir öyle bakalm hayrlisi
MNesemm Ftrhn aynen ya ben yanıyorum heleki qyaklarim elerim bazende üşüyorum hep böyle çıkıyor testler artık yani yapmaktan gına geldii 30 temmuz da direk Dr yanına gidicem utrasonda baktiricam varsa var yoksa hayrlisi
MNesemm Hamileannem sağol cnm inşallah cikar nedem allaha kalmış hep teslerde çıkıyor ayın 30 beklemedeyimm
Hamileannem MNesemm ben 2 ay sonunda ogrendim kürtaj olmuştum olmaz diye düşünüyordum rabbim çok bekletmedi oğlumu verdi bize Allah hepimizi korusun canım sende inşallah anne olursun
Ftrhn Hamileannem canım kürtajdan sonraki gebelikte iğne veya ilaç kullandın mı ? Ben gebe olursam bana verecek doktor pıhtılaşmas çıkmıştı bende
Hamileannem Ftrhn yok iğne herhangi bişi kullanmadm kurtajimdan 60 gün geçmişti kasıklarımda ağrı vardı bende iltihap oldu heralde dedim doktora gitmek hiç aklıma gelmedi megersem hamileymisim
Hamileannem Ftrhn şükür bu gebeligimde herhangi bi sorun çıkmadı herşeyim güzel gidiyo haftasına ve Ayina göre iyimis hersey