Tgcerkn Ftrhn Ben 12 gün varken öğrendim. Ama benim adetim düzensiz düzenlilerdendi. yani 40 günde filan bir oluyordum
MNesemm Cnm ben adete 10 gün kalarak yapmaya başladım hep böyleydi dün biraz koyuydu son bir hafta kaldı hayrlisi
Ftrhn MNesemm o zaman vardır canım inşallah hep çıkıyorsa böyle 🤗 bide ben de çok sıcak basması oluyor çok bunalıyorum durduk yere
MNesemm Ftrhn aynen ya ben yanıyorum heleki qyaklarim elerim bazende üşüyorum hep böyle çıkıyor testler artık yani yapmaktan gına geldii 30 temmuz da direk Dr yanına gidicem utrasonda baktiricam varsa var yoksa hayrlisi
Ftrhn Hhh03 amin canım inşallah benim yumurtlama 10. Veya 11 gün oluyor hep. O yüzden gebeliklerimi erken öğreniyorum ama inşallah bu sefer sağlıkla ilerler 🥹
Hhh03 Kubraylvc dün burda okumuştum biri reglden 2 gün sonra yumurtlama görmüştü ovulasyon testiyle görmüş öyle bişey olabilir belki
Ftrhn Kubraylvc canım ovulasyon benim erken oluyor genelde biliyorum 10 veya 11.gün en geç. Hep öyle erken öğrendim gebeliğimi inşallah sağlıkla ilerler bir tane oğlum var ama iki tane düşüğüm oldu
Ftrhn Hhh03 vercem canım çünkü eğer gebeysem ocsapar iğne vurulcam pıhtılaşma çıktı bende genetikte çok az mikttards bir tane evladım var çok şükür ondan sonra hep kalp atışı durmuştu
Busilata Yumurtlaman erken olmuştur bende 8 gün kala idrarda çift silik çizgi görmüştüm. Şuan6 haftalık gebeyim
Ftrhn Erken öğrenmek istememin sebebi kızlar eğer gebeysem iğne başlayacak doktorum. Bir an önce belli olsun istiyorum inşallah.